Gudenåen i topform

  NY
 • 0
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

Christian og jeg havde valgt at tage en tur til Guden åen . Først var lige inde og hente agn ved Baitngear og fik en snak med Jens Simonsen.
Derefter gik turen til Justens plænen da det var anden gang Christian skulle fiske take a part i strømvand.
Efter en kort udpakning skulle Christian have en visning i at måle dybde og opsætning af olivetti og nap hagl .
Så var det tid til at komme i gang og de første 5 min. var der ikke fisk men så kom de hele tiden , men vi havde også små perioder som var lidt døde . efter et par pauser og 4 timer fiskeri kunne vi få se dags fangst. Christian skulle starte men kunne ikke få sit net op og det viste sig at han som 10 årig har fået en ny pr. i samlet vægt
hele 21,60 kg i ren skaller , så var han ikke til at skyde igennem. Turen var kommet til mig og her viste vægten sig
på hele 31 kg ny personlig i Guden åen . Sikke en dag jeg glæder mig til næste weekend hvor Spring cuppen er .
Hilsen Christian og Ulrik

8 replies
 1. ulrik møller
  ulrik møller says:

  Jeg mødte Daniel fra Ålborg ude ved Svenstrup og han havde ikke fået noget på 3,50 time fiskeri
  nul hug .
  Jeg har snakket med Rikard og han prøver i morgen Vasen . Vi krydser finger for at de er kommet derop

 2. Fossdanmark
  Fossdanmark says:

  Kommer der ikke snart nogle gode fiske historier fra det danske mede land. Jeg har ikke selv været ude , men sider spændt og venter på flotte billeder og saftige historier. Jeg har planer om at fiske i Ballerup på tirsdag efter arbejde.

 3. Jakob
  Jakob says:

  Hej Ulrik og Christian.

  Det er nogle fine vægte i har samlet, men jeg er godt nok mest imponeret over dig Christian, du skal bare forsætte den stil du har gang i nu, så skal du nok blive en dygtig medefisker. Vi ses alle tre på fredag, hvor jeg er i Gudenåen og træne.

  Jakob 🙂

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.