Fiskeuge på Malta

  NY
 • 0
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11

Hej allesammen, min bror, mor og jeg har været på Malta denne uge, hvor vi har Fisket, vi har fisket med teleskop stang og pole. De første par dage fiskede vi med bundlod og fangede 11 fisk tilsammen. Vi plagede vores mor om vi ikke godt måtte købe en pole som alle de lokale fiskede med, men hun sagde vi havde nok fiskestænger derhjemme så vi måtte fiske videre med teleskop stængerne. De næste to dage fiskede vi med bundlod men nogle af de lokale fangede med flåd så vi prøvede flådet men det var for svært at komme dybt nok ned med de korte stænger, 4. dag tog vi en bus tur rundt på det kvarte af øen da vi ank. til hovedstaden Valletta fiskede vi i havnen der, vi havde masser af hug men de røg alle af krogen inden vi fik dem op. Men midt i det hele da jeg sad og kiggede væk smuttede mit flåd under så da jeg kiggede igen gav jeg tilslag og jeg havde en stor multe i hånden men som jeg stod der og råbte yes yes yes røg den også af som alle de andre 🙁 og alle folk omkring mig stod og stirrede “pinligt” vi fiskede lidt mere men ingen fisk. 5. og 6. Dag ,fiskede vi i en lille bådehavn med mange multer, men ingen af dem ville bide, men min bror fangede to “scorpien” fisk på flue, fluen fiskede han med en almindelig stang ???? :-/ det var mærkeligt men det virkede. Så kom vi til sidste dag hvor vi selvfølgelig fik vores mor overtalt til at købe en pole så næsten hele vores sidste tid fiskede vi med den nye rejse pole (rejse pole fordi den er meget kort og ikke fylder for meget i kufferten) og da vi kom til en mole i vores by var der en mand som vi havde set fange 12 fisk dagen før han hjalp os og gav os noget paste som vi fangede 8 fisk på, den nye pole var god og vi fangede i alt 15 fisk. En god slutning på en god ferie :-)))

Ps. Så vender vi enda hjem til varme i Danmark…… 😉

2 replies
 1. tokio
  tokio says:

  Vi har oplevet det samme de gange vi har været i Alanya, de sidste par år.
  En masse tyrkere fisker i havnene, mest med 5-6 meter pole. Jeg har nu aldrig set dem fange andet end små-multer, men jeg tror at men kunne fange meget mere end de gjorde. En næste gang kommer der en rejse-stang med i kufferten (og nogle glide-flåd)! De er dog også til at købe dérned ved havnene. Bare noget franskbrødsdej på små kroge! Jeg har aldrig set dem fange noget på bundstang, selvom de fisker med det på molerne. Så når sommerens ture går sydpå, kan man rolig pakke noget let grej med, som afveksling fra alt det der solbaderi – meget sjovere!

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.