Stor overraskelse i teglværkssøen i dag.

  NY
 • 0
 • 1
 • 2

Dagen i dag var den første fiske dag i foråret. Og en god dag jeg havde valgt , vejret var fantastisk høj sol og let vind.
Der skulle fiskes 5 m pool efter små skaller og små brasen . Det startede også som planlagt , og hvad var det nu ? Op af vandet kom en stør . Jeg har aldrig fanget eller se sådan en før , men var dog ikke i tvivl 🙂 . Joachim kom også forbi og fiskede efter arbejde. Havde også besøg af to fiskere, der kender området om omkring Herlev og Ballerup rigtig godt. Der er så mange moser og små søer proppet med fisk . Dem vil jeg gerne ha kort lagt , da jeg selv bor i området. Super dag og pænt med fisk og bonus med en stør 😉

http://youtu.be/OHMNWVTwJ8U lille hygge mede film 😉

5 replies
 1. Fossdanmark
  Fossdanmark says:

  Tak for Info. Ang stør. Jeg var ikke klar over at den er specielt følsom, godt at vide hvis jeg en dage skulle møde en igen .
  Har nogle set min lille film 😉 den ligger under teksten .
  Jeg går og tænker i at lave en serie af små film . Jeg syntes kvaliteten , billed og klip er super. Min egen optræden og det jeg siger 😉 det kan der arbejdes med . Nogen der har ideer ? og nogen der vil lege med ?
  Jeg forestiller mig at lave en lille film for hver lille ting frk . Pool takkel , tap takkel , match takkel , blande foder , forfang, agn , osv. så hver emne , har sin egen film , eller skal det sættes sammen ?

 2. alienloop
  alienloop says:

  fin video syntes jeg. Er også begyndt at filme mine ture. så når den gode fangst kommer,så har man den i kassen 🙂 glæder mig til at se mere, bliv endelig ved 😉

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.