Mikkels sø

Jeg skal først møde kl 14 i dag , så havde lige en formiddag der skulle bruges på nået fornuftligt. Skulle jeg gå i haven eller en hurtig fiske tur , grejet var stadig i bilen, der var foder og agn fra i går . Så valget blev fiskeri selvom jeg elsker min have. Mikkels lille sø skulle prøves af, og det viste sig at være et godt valg. Klubben over ved skolen har bestilt grej hos match craft , og i mens vi venter på det kunde jeg jo lige se om fiskene var begyndt at spise. 5 m pool lige som i går , og der var fisk fra start skaller i et væk . Efter en halv time foderet jeg lidt , ikke fordi der ikke var fisk , men bare for at træne at ramme samme sted med foderet. Det lykkes ikke 😉 men det gik alligevel . Jeg flyttede flådet lidt op , for at få min agn til at ligge på bunder i håb om at fange en karusse . Det lykkes , vi havde før fanget en karusse hist og her . Men at bestandene var så stor , med de flotteste karusser fra 100 g til 600 g anede vi ikke , mosen er meget lille og vel max 1 m på det dybeste . Efter to en halv times fiskeri skulle jeg pakke , det var et dejligt fiskeri .

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.