På fiske tur med Mikkel

  NY
 • 0

Endelig var Mikkel og jeg kommet ud på fisketur sammen.Vi valgte Mikkel lokale skov sø, Vi ankom til søen kl.9.30 og fiskede kl.10. Vi begge fiskede med 6 meter pole. Fiskeriet startet godt ud med 10-15 skimmers og skaller.
klokken var nu 14. og vi ville have noget at spise. Mikkel havde sit gas plus med så vi fik pølser og brød. da vi havde spist. fiskede vi videre med det var blevet helt dødt der skulle gå en time inden vi fik fisk på land igen. men nu var der kommet nogle lidt større brasner ind på pladsen. vi fik 5 brasner over et kilo. Og den samlede vægt blev 11,3 kg.

Tak for en god dag Mikkel. Håber på vi snart kommer ud og fiske igen.

9 replies
 1. Jakob
  Jakob says:

  Hej med jer.

  Dejligt at se jer junior i gang så tidligt på året, for det er jo kun lige blevet forår. Det ser ud til at være en fin størrelse skaller i starter op med og så er det da ikke dårligt med en middagspause med pølser og brød, for der efter at slutte af med lige så fine brasen.
  Håber i får flere gode ture.
  Med venlig hilsen

  Jakob :-)
  Team Browning

 2. Fossdanmark
  Fossdanmark says:

  I er sande forbilleder for unge drenge , med en sund interesse . I er også forbillede for mig , jeg ville ønske voksne var lige så gode til at bakke hinanden op som jer . Gi den gas , ønsker jer det bedste.

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.