Endelig kom jeg afsted

  NY
 • 0

Så blev det tid til årets første tur til Vissenbjerg. Det blev til en kort tur på 3 timer. Efter jeg havde koppet et par kugler foder ud bestående af betain mussle mix og black magic, startede jeg med en skimmer og så var jeg i gang, der efter fik jeg en del skimmers og nogle få skaller, efter ca en time var der kontakt med en større fisk, som viste sig at være ny pr. en karusse på 1,9 kg. Efter 3 timers fiskeri var resultatet 8,8 kg. Bestående af 2 karusser 1,9 og 1,6kg, 1 suder på ca 700g ca 10 skaller og resten skimmers. Det var dejligt endelig at komme i gang.

3 replies
 1. Jakob
  Jakob says:

  Hej Alex.

  Det er da en kanon start på året, de er godt nok flotte fisk, er meget misundelig. Jeg håber at komme på min første tur i løbet af denne uge og det bliver Vissenbjerg.

  Med venlig hilsen.

  Jakob 🙂

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.