Karpe bonanza!

  NY
 • 0

Efter at have været indendøre, 8 timer på jobbet søndag eftermiddag, valgte jeg at tage et smut til til Sorø og nyde de sidste timers sol på “Diget”!
Planen var at jeg “bare” skulle teste min nye Colmic Carp Bomb 13m TAP, men det skulle vise sig at det ikke skulle blive til “bare”!

Da jeg ankom til søen klokken ca.18 rendte der to unge drenge rundt i waders i den ene ende af søen, det generede mig ikke specielt, da jeg tænkte at så havde de nok skræmt alle fiskene ned i modsatte ende af søen, hvor jeg valgt at placere mig! Det er også søens dybeste ende (max en meter), så jeg var godt tilfreds.
Klokken ca. 18.40, var jeg klar til at starte fiskeriet! Drengene i den anden ende havde i mellemtiden darpet to små karper, så fisk var der da!
Jeg havde tacklet op med 0,18 hovedline, et Carpa1 flåd, 0,14 forfang monteret med en af Trabucco’s serie 100 krog str.: 12. Som krogagn brugte jeg Bonduel majs boostet med Scopex! Jeg fodrede udelukkende med et mix af Browning Krazy krill og Mussel mania pellets!
Efter 5 minutter havde jeg allerede første hyg, hvilket var aftenens største fisk! En flot skælkarpe på ca. 3,5kg, så allerede der kom TAP’en på prøve – super fed stang med god rygrad!
Efter 40 minutter havde jeg 8 karper, og et par rudskaller!
Jeg havde fodret et spot op lige ude foran hvor jeg sad – hvad der svare til top 4. Det begyndt jeg at fiske på efter 2 timer, og der havde de hissige karper også fundet hen! Super fedt at “pole fiske” de små kraftfulde banditter på det lette grej!
Fiskeriet fortsatte fuldstændigt vildt de små tre timer jeg var der, og klokken ca. 21 havde der været 22 karper og en håndfuld rudskaller mellem 500gr. og 3,5kg i rusen! Rent Karpe Bonanza 🙂

Fed sæsonstart, og test af min nye karpe TAP!

2 replies
 1. Thykeen
  Thykeen says:

  Fed fangst, havde ikke troet at foder ville virke der.
  Har selv et par gange kastet flådet i diget. Dog med mindre antal fisk..

  Men lyder til at foder skal prøves der.

  Tillykke med din fangst.

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.