Susåen er vågnet op

Efter at have nydt fiskeriet med Sorø fredag i Tryggen, var det nu på tide at se om susåen var begyndt at vågne op..

Desværre var alle de “normale” TAP pladser fyldt op af fiskere med store ambitioner om aborre og havørred. Og da der jo skal være plads til os alle, valgte jeg at placere mig på det stykke lige inden åen løber under Fønix krydset i Næstved (til de lidt mere lokalkendte var det 20m nedstrøms cementkanten). Men da dette ikke er optimalt til TAP, blev der fundet en 4m polestang frem for bunden af bilen. Monteret med et 2g rundt flåd og en serie 100 fra trabucco i str. 14, så var opskriften klar..

Keepnettet havde jeg ikke med da planen kun var hyggefiske lidt. En beslutning jeg så inderligt fortryder nu!

Efter at have fodret op, var der fiske fra start. Skaller, rimter, flire, aborre og brasen stod nærmest alle i kø for at komme af vandet.

Efter 2 timer løb jeg tør for foder og valgte derfor at stoppe med at tælle fiskene der kom på land. På de to timer blev der afkroget 156 fisk. Ingen af dem var under 100g og et forsigtigt bud er nok at gennemsnittet har ligget mellem 150g og 200g. Skallerne var op til ca. 500g, rimterne op til 1,5kg og brasen op til ca. 1,5kg.

Desværre var der hverken kamera eller keepnet med (men det kommer der helt sikkert næste gang)! Men uanset hvad så var det en forårsdag med sol og masser af fisk, præcist som susåen er kendt for at kunne levere netop i denne periode.

Så alle dem der ikke skal til landholdsudtagelse m.m. og som ønsker at hygge med masser af fisk uden det kræver det vilde, så kan susåen varmt anbefales netop nu!!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.