Søndags hygge i jels

    NY
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Søndag var 7 mand mødt op til fiskeri i jels ved det såkaldte springvand. Forventningerne var store da der gik rygter om masser af skaller plus Kærgaard og co havde haft super fiskeri på pladserne dagen før. Efter lodtræning fik den jeg den plads jeg helst ikke ville ha da der ik var fodret på den dagen før i modsætning til de andre pladser. Men da vi kom igang havde jeg første fisk inden første foderkugle landede i vandet så fiskene var derude. Der blev fisket bund og match på forskellige distancer og alle mand havde fornuftigt fiskeri men philip fangede dog brasen på den korte distance imens tim fangede skaller lidt længere ude og jeg fangede også kun skaller endnu længere ude. Så det blev med tiden tydeligt at vinderen skulle findes mellem os 3. Vægtene blev således:

1 Elo 4,41kg
2 Mark 6,59kg
3 Flemming 5,92kg
4 Reijn 6,46kg
5 Philip 15,27kg
6 Tim 20,8kg
7 Søren 20,6kg

Mvh Søren

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.