Hyggetur i Vissenbjerg.

    NY
  • 0
  • 1
  • 2

Jeg har været ude 2 gange i år, den første gang var i Odense å, ved Kastanjebroen, hvor jeg ikke fik et eneste hug i 2,5 time.

Denne gang valgte jeg Vissenbjerg, som er noget mere sikker rent fiskemæssigt. Kom lidt sent afsted, og kom først i gang med at fiske kl. 14.50. Jeg valgte at rigge 2 topkit ud, den første med 0.6 gr. flåd og 0.9 elastik og den anden med 1gr. flåd og 1,o mm elastik. Det blev det topkittet med 0,6 gr. flåd på 11,5 mtr, fiskede med det i en times tid og valgte så at bruge det andet kit, som jeg synes fungerede bedre. Det blev en fangst med skimmers og skaller. Jeg så aldrig skyggen af større fisk, selvom der var lagt foder og agn ud til dem. Det ødelagde dog ikke turen, vejret var helt perfekt og der var jævnt fisk i løbet af de 4 timer, fangede i alt 6.56 kg.

Med venlig hilsen.

Jakob Team Browning

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.