Svingende fiskeri i Odense Å

    NY
  • 0

Søndag skulle Odense å endelig prøves igen. Efter 5 meget svingende ture med 0 kg, 17 kg, 0 kg, 2 kg og 0 kg. var jeg sikker på det ville blive rigtig svært fiskeri. Derfor blandede jeg fint skalle foder, med masser af ler.

Vandstanden er ved at være rigtig fin i åen igen, og det var da også i dag lidt krumset, så optimismen var høj. Under udpakningen få jeg da også en fisk som var oppe at vende.

Der skulle også kun ca. 10 min fra første foderkugle, til at første fisk var i nettet. En rigtig fin rimte på ca. 800 g. kunne ikke stå for min ene lille maddike.

Sådan kig den næste time, som var præget at masser af fisk, og et grej-setup som var lidt til den fine side mht. line str., elastik str. og foder.

efter godt 1,5 times fiskeri kom der et rigtig godt hug, Det tog omkring 10 min inden vi kunne se hvad det var. Trods gættet på en gedde, viste dyret sig at være en rigtig fin brasen på 2,58 kg. Herefter gik fiskeriet totalt dødt, og jeg kin kun 6 rimter den sidste 1½ time.

Derfor kunne der efter 3,5 time indvejes 7,78 kg.
Rigtig dejlig dag med masser af sol, og rigelig med fisk til tider!

Casper

1 svar
  1. Fossdanmark
    Fossdanmark says:

    Jeg bliver så glad når jeg ser dit glade ansigt, jeg kunde godt ha brugt dig i vidåen . Fiskeriet var lidt på det jævne og stemningen var som til en begravelse. Det ser ud til du har hygget dig i Odense å .

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.