Jels og Jesper er klar….

    NY
  • 0
  • 1

Så blev det endeligt tid til at komme ud at fiske igen. Jeg havde aftalt med Jesper at vi skulle en tur til Jels, ved Springvandet. Fiskeriet plejer at være super godt på netop dette stræk i foråret, og der er også stævne på dette stræk inden for et par uger.

Vi aftalte at vi skulle fiske match og bundmede i dag. Stængerne blev klipset op på 30 meter distancen og slangebøssen blev støvet af og så var det ellers igang. Jeg startede med at fodre med 10 foderkugler fyldt med madikker og startede herefter med match.

Der gik ikke mange minutter før Jesper havde første skalle i nettet og sådan skulle det kører resten af dagen. Jeg fangede også jævnt godt med fisk, men følte at Jesper hele tiden lå lidt foran. Jeg havde dog fanget 4 brasen, som ville trække min vægt lidt op.

Efter 4 timers fiskeri stoppede vi og var enige om at Jesper nok havde mest. Men vi valgte at veje for en sikkerheds skyld, det endte med at jeg havde fanget 17,5 kg og Jesper havde 18,5 kg. Så vi må sige det blev lidt tættere end vi havde regnet med, men virkeligt fedt fiskeri på denne skønne dag.

Simon

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.