I dag var det min tur.

Vi var to fra Køge Mede Team , der ikke skulle til konfirmation 😉 så vi kørte ud for at fiske. Tirsdag og onsdag blev der fanget godt med skaller mellem slusen og prambroen. Målet var nu ikke skaller 😉 men vi satte os alligevel der , da jeg ikke lige havde mod på mudder bad på skov stykket. Jeg havde lært lidt i vidåen , nye måder at lave takler på, det skulle prøves. Jeg har da altid fisket med slæb , men ikke på den måde . Et specielt brasen takkel til strømvand skulle prøves, bulken lige over bunden og så 20 til 40 cm slæb med nap hagl liggende på bunden. Det startede fantastisk , en skalle , så tre brasen i alt ca 7 kg. Fisk . Jeg var sikker på at min rekord på 71,3 kg skulle slås i dag . Men sådag gik det ikke , ca 25 kg + . Min makker Kasper , fiskede på en af de nye pladser , der blev fisket bundmede ca vægt 6 kg.
I morgen skal vi på messe i Køge , jeg tror og håber på et mylder af børn og unge , der vil fiske. Det er vigtigt 😉 kryds finger for os. Vi har kurser de næste tre lørdag , hvor vi fisker i to hold pr. dag af 10 deltagere. Så der skal fanges nogle børn 🙂 http://youtu.be/Tc15LSbo8F
( kvaliteten på filmen er bedre på facebook , gå ind på Køge mede team og se filmen . Og når i nu er der , så bliv medlem af gruppen , der er gratis 😉 )

1 svar
  1. Mede Voss
    Mede Voss says:

    Ja det var hyggeligt lige og se jer sidde og fiske og skal nok lige skrive bag øret så vi kan lave en fælles tur til næste år til grej messen i Bremen

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.