4 unger og en 3 meter polestang

    NY
  • 0

Efter en del “egoist-ture”, skulle ungerne med på fisketur i dag. Først i Fakta og hente rigeligt med sodavand og slik, herefter ud til søen. Mens ungerne jagtede frøer, pakkede jeg grejet ud – meget simpelt, 3 meter pole, lidt foder af Big Fish, Halibut BBQ og Black, Magic, og dåsemajs til krogen. De skiftedes til at sidde på boksen og fange en fisk hver. Vi plejer at fiske skaller på disse ture, i dag valgte vi suder, og der blev givet strenge ordrer på at holde godt fast på stangen – uanset hvor meget fiskene kæmpede. Vi beholdt stangen på land, og efter et par timer trak det op til regn, og vi pakkede sagerne. Rigtig hyggelig tur med 13 kg suder i nettet og en masse snak.

2 replies
  1. Fossdanmark
    Fossdanmark says:

    Fedt , fedt og mere fedt, at se de unge ude. Med den fangst må de da være brænd varme , tigge og be om mere 😉
    Jeg er da dybt misundelig , jeg fanger ca. 10 suder om året . Tillykke med den flotte fangst, super sejt , jeg bøjer mig i støvet.

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.