Karudse

  NY
 • 0
 • 1

så kom tiden til lidt fiskeri i Utterslev Mose, og jeg var spændt på om der mon var kommet fisk ind på pladsen, da den plejer at være død i starten af året, når vandet er for koldt. helt godt var det ikke til at starte med jeg fandt fx ud af at jeg havde glemt mine maddiker og at den sorte pose jeg troede var gammel frosne foderrester, var en pose blandet maggot affald med flydende casters og varmedøde madikker, anyways, der blev cuppet 5kugler med dette affald i samt 1/4 ds majs, og så gik tiden ellers med at vente og vente og vente, flåddet rykkede lidt rundt et par gange og efter lidt justering af dybden fik jeg så den første fisk til ca 4m fra land, pænt irriterende når man nu har ventet ca 2timer at miste en god fisk. endelig fik jeg så føling med hvad det var der gik rundt og puffede til linen, da jeg nettede en micro brasen, og ikke længe efter fik jeg så dette uhyre af en karudse, den måler 48cm men vægten var selvfølgelig ikke med men den må ligge i omegnen af de 2kg

2 replies
 1. John E.
  John E. says:

  jo tak, jeg spekulerede faktisk i retningen rekord fisk da jeg lige havde sundet mig lidt, og da jeg kom hjem fik jeg støvet alle hylder af men kunne kun finde en gl. salter 2kgs vægt, så jeg må lige gå¨det hele igennem igen.
  ret irriterende at billedet med målebåndet lige bliver beskåret af “websiteformatet”.

  en anden ting der undre mig lidt er at der ikke rigtigt var gang i andre fisk end disse store karudser, bevares jegfik en enkelt lille brasen, men det var ikke som det plejer at være hvor man skal pløje sig igennem skalle efter skalle for at få én god fisk, det virkede som om det at fiske på rigtigt gamle flade soldøde stinker maggots “brunligt gennemsigtige” fik sat skub i et eller andet med de karudser., blandingen var for øvrigt 1kg Sweet Bream / 1kg Black Magic.
  det med de døde maggots skal lige prøves af igen, næste gang, det kunne jo være at karudser er en slags hårdføre skraldemænd

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.