Hygge i Vissenbjerg

    NY
  • 0

Havde i dag lige tid til en 3-timers tur til Vissenbjerg. Satte mig på skovsiden – søen var blikstille, og jeg glædede mig til en rigtig hyggetur. Valgte i dag en blanding til store fisk – gad bare ikke sidde og hive i småfiskene. Jeg cuppede foder og majs på to pladser, og riggede herefter et topkit til. Fiskede hele dagen med en eller to majs på krogen, og et lille naphagl på bunden. Jeg undgik det værste skallemareridt, og fik stille og roligt pæne fisk på bunden. Da de 3 timer var ovre, kom et par drenge og tog billeder. Dagens fangst blev en spejlkarpe på 2 kg, 4 suder på 400-700 gram, 18 brasen på 200-800 gram – og kun 3 skaller. Total ca. 10 kg, fint fiskeri på en varm eftermiddag..

2 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.