Køge mede team er for alle .

Etableret fiske klubber , som frk. Ishøj og Sorø er meget velkommen til at komme med børn og unge til vores fiske dage. Sidste lørdag fangede vi langt over 100 skaller og tre suder. Selvfølgelig er også børn , unge og nyfiskere der ikke er medlem nogen steder velkommen . Besøg os facebook under Køge mede team.

2 replies
  1. Fossdanmark
    Fossdanmark says:

    Nyt job , eller måske bare en opgave , men sandt er det 😉 jeg er blivet bedt om at vare fiske konsulent for en fritidsklub i Herlev. Til at starte med 5 x 3 timer , der er planlagt to dage hvor vi skal lave takler over i klubben og tre fiske ture til den lokale mose. Drømme job selvom lønnen er den samme som en pedago vikar , glæder mig vildt .
    Jeg elsker mad , laver mad 3 til 4 timer om dagen . Jeg elsker golf , underviser 80 børn i golf hver søndag. Nu fiske konsulent i en klub. Og i dag fik vi medlem nr. 40 i Køge mede team på facebook . Mit liv gir mening nu 😉

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.