Junior møde i Assens

  NY
 • 0
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11

I lørdags var de 4 ihærdig junior fra Assens oppe i lille sø for at holde deres egen og første konkurrence.
Kl. 10.00 blev der valgt pladser og kl.11 var det start på deres egen lille konkurrence. Drengene var spændt på om de kunne komme i kontakt med de lidt større fisk i dag da de viste godt at de kunne afgøre vægten. I starten var Rasmus og Christian igang med at få lidt guldfisk i nettet og efter en halv time begyndte
Phillip at få et par suder. Fredrik kom først i gang efter 1 1/2 time og han fiskede ikke ret langt fra Phillip og det viste sig at han begyndte at trække en del store fisk til sig og en halv time før slut fik han en pæn brasen , ellers var det guldfisk og suder som var de fisk som de fik flest af . Christian havde 1,900 kg , Frederik 1,700 kg , Phillip 1,200 kg og Rasmus havde 450 gram . alle var glade for deres første konkurrence og der går nok mange dage efter med at tale sammen om hvor dejligt det var at fiske sammen igen og hvordan de har fiskede.

3 replies
 1. RB
  RB says:

  Fed tur i har haft der. Jeg ved ikke om du har snakket med Bjarne men min mor (Lene) kender din kone Annette og Bjarne sagde at din søn som min lillebror gik i klasse med sikkert gerne ville ud at fiske med os så hvis du sender en besked med dit nr. Kan jeg jo skrive hvis mig og min bror tar ud at fiske ved min far ( han bor nær Assens ) og så kunne vi fiske lidt glæder mig til at møde jer 🙂

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.