Dejlig fisk

  NY
 • 0

Der kommer lige en gammel fangst rapport herfra Vissenbjerg Skovsø. For 14 dage siden inden at arbejdet kaldte, nåede jeg lige en kort tur i skovsøen, for at fange lidt skimmers.

Jeg valgte at sætte mig på skovsiden, da der plejer at være godt med skimmers. Jeg pakkede en 11 meter Tap ud, med et 1 gr flåd. Jeg fodrede så med VDE Turbo Black og VDE Marine Green, + pellets og majs. Jeg slap heldigvis for de mange skaller og fangede primært skimmers/Brasen stille og roligt.

Jeg fiskede med helt let grej, da jeg i år har besluttet mig for at prøve at fiske lidt lettere, for at se om det gav flere hug. Det vil sige at jeg fiskede med 0,10 hovedline og 0,08 forfang. Tiltrods for det helt lette grej, lykkes det mig på helt fantastisk vis, at lande denne flotte Skælkarpe eller Hybrid, jeg er ikke sikker på hvad det er for en, men fred være med det. Den vejede 5,7 kg. Det tog 20 minutter at lande den, og jeg tror til mit held, at den aldrig sådan rigtig fandt ud af at den var kroget, fordi jeg slap for de vilde udløb, som nok ville have knækket den tynde line.

Det kan godt være at næste gang, at jeg fisker med lidt kraftigere line, når nu de store fisk vil lege med. Jeg endte på 12 kg i alt, på de 3 timer. Jeg fangede desuden også en suder omkring 1 kg.

Jeg har også været 2 gange i Langesø og den er også vågnet godt op. Jeg sad ved bådhuset begge gange, første gang fangede jeg 28 kg brasen, 2 dage senere fangede jeg 18 kg fordelt på 5 brasen og resten skaller op til 950 gr.

2 replies
 1. mk fisker123
  mk fisker123 says:

  Haha, det er altså ret sejt Simon! 🙂

  Sad lige og så “Home Internationals”, hvor Des Shipp lander en karpe på 4 kilo med 0,11 forfang 😉 og kommentatorerne går helt amok.

  Jamen der kan han jo slet ikke være med haha, troede det var de englændere, som havde styr på karperne!

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.