Fisketur til lille sø.

  NY
 • 0

Fisketur til lille sø.

Jeg trængte til en tur, hvor jeg vidste der var godt med fisk. Jeg ville fiske pole 4 m. fodrede godt op med Mussel mix og majs derinde, fik lynhurtigt en kilos karpe, men så døde det ud.
Jeg valgte at fodre op på 13 mtr. med cup, og håbede så, at der senere ville komme fisk ind på den 4 m. Der gik ikke længe før den første sude meldte sig 13 m, de kom i et godt tempo. Jeg prøvede til jævnligt på 4 m, men de ville ikke rigtig, så mine 16,5 kg, hoved sagligt suder, blev fanget på 13 m takeapart.

Da jeg havde fisket i 4 timer prøvede jeg 4 m igen, men satte maddiker på i stedet majs. Her fiskede jeg i en halv times tid og fangede 40-45 små karper ganske hyggeligt.

Med venlig hilsen

Jakob 

4 replies
 1. Fossdanmark
  Fossdanmark says:

  Super fangst , det er godt nok nogle super fiske vande i har . Karper og suder i et væk.
  Bestemt godkendt 🙂 tak for dit indlæg.
  ( lidt sjovt så mange fiske vande i har uden navn 😉

 2. ulrik møller
  ulrik møller says:

  Hej Claus vi er nød til at beskyttet de søer , da de vil bliver over fisket og ødelagt. Min familie vi kæmper med den lille sø som ligger 200 meter fra vores hus i villa område hvor der desværre kommet udlænding for at tage alt hvad de fanger og det vil siger at det kan blive ødelagt på 2-3 mdr så er der ikke flere fisk i søen , Børnene er kede af det
  hver gang de ser at de fisker deroppe , så vi er flere voksne som hjælp vores børn med at få de udlændning til at stoppe omgående med deres rovfiskeri i vores små gode søer.
  Derfor Claus har jeg dybt respekt for at vi ikke ligger alt for meget op på medesiden med sø navn
  P.S gå lige ind på Baitngear facebook og se at 7 polakker er ved nu at smadre Handrup grusgrav som vi har brugt og lært vores fiskeri i , der er blevet ringet til fiskeri kontrol og Politi og de har samme svar vi kikker på det men der sker ikke noget . Os gammel vestfyns medeklub medlemer er græde færdig over at det vand er snart helt ødelagt .

 3. Allan Nielsen
  Allan Nielsen says:

  Fuldstændig enig med Ulrik..
  At man ikke kan nævne alle søer her på denne side eller Facebook – Desværre…:-( For det er desværre ROV fiskeri de dyrker mere eller mindre med endten 6 stænger hver, net eller sætteliner med mange kroge monteret..:-(

  F.eks med Hardrup grusgrav hvor jeg blev ringet op af en gammel karpefisker at der var 3 polakker der boede i en camplet i 2-3 dage og benyttede sætteliner i / og over hele søen de fiskede med båd og havde generator kørende om natten til bl.andet lys, da jeg endelig havde tid et smut forbi derover var de forduftet, naboerne havde ringet til både fiskerikontrollen og politiet men de gjorde desværre intet, nok fordi det forgår i ferskvand uden gennemløb igennem.
  Glemmer aldrig for et par år siden at vi fandt et garn i min lokale ørred Å som spærrede åen, der ringede vi også til fiskerikontrollen og glemme derfor aldrig deres svar som var: (FEDT – Det skal vi sku`have lavet en sag ud af) hurtigs muligt ringede også til FynsStifttidende.dk de var også oppe og kører, så en halv time senere stod de ved Å breden, Hmmm, har kendskab til mindst 6-8 både små og mellem store lokale søer i mit område, hvor der kommer polakker og litauer, har også arbejdet sammen med 3 polakker som både tiggede og bad om nogle af mine søer de så kunne fiske i…. sorry det så mit sure opstød :-/

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.