PR karusse

  NY
 • 0
 • 1

Idag var mig og min bror ude at fiske, jeg ville prøve med match og feeder fiskeriet. Min lille bror fiskede feeder og en elasticated pole. Vi gik efter karper karusser og brasen. Vi gjorde klar og fodrede op. Der var fra start skaller som altid jeg fik en ti stykker så fandt jeg udaf at hvis jeg satte flådet lidt længere op og fiskede med slæp så fik jeg en karusse/karpe som faldt af lige efter fangede jeg en lille karusse. Så prøvede jeg feeder lidt og lige efter jeg havde kastet ud fangede jeg en god skalle så gik der et godt stykke tid da jeg så kiggede væk faldt min stang pludselig i vandet og da jeg hev den op havde jeg en god karusse på som fightede vildt godt

Min bror fangede 77 skaller og en karusse han havde og så en god fisk på der sprang forfanget

Jeg fangede 15 skaller. 13 på match to på feeder. på match fik jeg også en lille skimmer og en lille karusse og den store karusse på feeder 🙂 en hyggelig dag

5 replies
 1. Bjarne
  Bjarne says:

  såfremt du bare fortsætter også en god fangst til brormand – godt at se nogle friske drenge, der selv tager ud og fisker når seniorerne nu har for travlt.

  Med venlig hilsen
  Bjarne

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.