Nyt fra Køge mede team.

  NY
 • 0

Stor dag for os , vi har handlet og gjort det godt 😉 jeg øver mig stadig med de små film. Forventer snart at lave en lang række små film , under navn . Køge mede team’s fiske skole. Er der nogle der har ideer og forslag ? http://youtu.be/_In3kO18u8E

1 svar
 1. superadmin
  superadmin says:

  Der ligger flere forskellige serier med begynder-medefilm på youtube, det tror jeg er et godt sted at starte. Søg f.eks på “fishing how to” på youtube, så dukker der nogle fine film op.

  Problemet med film er at det er en tidsrøver at begynde at optage og redigere, samt at der i forvejen faktisk er rigtig mange fede film, frit tilgængeligt på youtube.

  Min personlige favorit for tiden er GorekTV (på youtube). Jeg har prøvet at blande foder som dem, uden nogen markant effekt, men jeg tror på at jeg bliver dygtigere af at prøve 🙂 De angriber i hvert fald fiskeriet anderledes end vi gør herhjemme, hvilket jeg synes er tankevækkende.

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.