Lørdag ved Klub WM Italien.

  NY
 • 0
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Vi ankom til vores lejligheder ca. kl. 11, bilerne blev tømt, og alle kom på plads lejlighederne. Vil dog lige nævne, at det er sidste gang, jeg køre med trailer til Italien. Vi bor rigtigt lækkert, så på den måde, kan det kun blive en god tur. Vejret er lidt lige som der hjemme.

Folk har været i gang med at ordne grej til træningsdagene.

Vi har været forbi den lokale fiskeforretning, hvor der blev købt lidt grej, og snakket med indehaveren om, hvordan der skal fiskes i kanal Brian.

Vi kørte bagefter ned og kiggede på strækket hvor vi skal fiske, det så ud til at være et fint stræk, om end vi skal sidde noget tæt, standpladserne er kun 10 m.

Vi så italiener fiske, de sad ved siden af konkurrence stykket og fiskede på den måde, som de havde oplyst i forretningen. Det var så også de oplysninger vi havde med hjemmefra.

Det bliver match ved modsatte bred ca. 40- 45 m med et 20 gr. flåd, med alt blyet oppe under flådet og så ellers et stykke line som svarer til dybden, så en svirvel og et 60 cm forfang. Der var nogen som havde et lille naphalg nr. 7.
Der var rigget mange matchstænger op, med alt fra 16 til 30 gr.

Derudover blev der fisket 13 takeapart på top 5, med flåd fra 1-5 gr.

Vi kører nu til den lokale Pizza restaurant, alle er meget sultne og bagefter, skal de fleste vidst hjem og sove. Vi har jo trods alt været mere eller mindre vågne siden kl. 7 i går.

Vi mangler dog Ulrik – Kristian og Anette, de ankommer omkring kl. 20.

Med venlig hilsen.
Jakob

2 replies
 1. Fossdanmark
  Fossdanmark says:

  Det både lyder lækkert og ser super lækkert ud. Var selv i Italien sidste sommer , og ja der er langt 😉 men nu er f fremme , håber i nyder det. Jeg er mega misundelig , men glæder mig på jeres vegne . Fedt med de daglige historier, bare gi den gas.

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.