Klub WM søndag.

  NY
 • 0
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

Klub WM søndag.

Jeg har ikke selv været ved træningen i dag, da jeg valgte og få noget søvn, det var tiltrængt. Ulrik – Christian – Anette – Alex og jeg hyggede med at lave div. grej. Vandhunden Christian har været i poolen, han syntes dog det var noget koldt.

I dag valgte John Eiberg – Bjarne og Stig at fiske uden for konkurrence strækket. John Eiberg valgte at starte op på 13 m takeapart på top 5 med 1mm elastik, flådende var i tre størrelser 1gr – 2gr – 3gr, men 1gr var der meste succes med. Han fangede ca. 5 kg, det var karper brasen skimmers carassio. Han prøvede senere med match ved modsatte bred og fangede lidt derover. Foder 2 kg Big Fish – 0.5 kg argile natur 0.5 kg desomme.

Bjarne valgte at træne match hele dagen, så han fik trænet fodring og kaste så tæt på kanten som muligt. Han fandt ud af, at der var 3,5 m ved modsatte bred og 3 m fra modsat bredden var dybden mindst 5 m. Han fiskede med 16og 20 gr. flåd med lidt små bly fordelt ned mod bunden. Foder: 2 Big Fish – 1 NR1, samt lidt Argile.

Stig valgte at prøve at kaste med forskellige flåd på match stang, samt at skyde med lidt foder, uden fiske ret noget koncentreret fiskeri. Han fik dog en flot carassio på et halvt kg.

Med venlig hilsen

Jakob Team Browning.

6 replies
 1. Karina
  Karina says:

  Jeg har nogle billeder med Bjarne og Johns fisk, men venter på at Bjarne og Jakob kommer hjem fra sightseeing i Venedi her til aften.
  John havde ca 5 kg, Bjarne ca 1 kg. Stig ca 1 kg.

 2. Jakob
  Jakob says:

  Hej alle.

  Der kommer først nyt i morgen. vi har ikke fanget meget men har nok luret taktikken meget af i fra England, hvor jeg tilbragte tid i dag.

  Med venlig hilsen.

  Jakob

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.