Rudskalleræs

    NY
  • 0

Var lige en tur forbi Kolding slotssø for at fiske lidt rudskaller idag med 3 mtr pølen. Ville egentlig ha fisket i 3-4 timer men løb tør for foder og agn efter 1,5 times fiskeri så det blev “kun” til 32,6kg :o). Meget underholdende fiskeri hvor jeg dog kunne forbedre mange ting for at gøre fiskeriet mere effektiv. Anders var så flink at holde mig ved selskab og hjalp også med billeder og vejning

Mvh søren

7 replies
  1. Elo Kjerside
    Elo Kjerside says:

    Jeg kan huske før i tiden kunne man få lov at fiske der på børnehjælps dagen så der blev afholdt medekonkurrence der nede. Jeg var selv med og vandt en pose ‘Mein futter’ det var den gang ‘mede niels fra grindsted’ var mørk håret.

    Det kunne enlig være sjov hvis man kunne arrangere en konkurrence der nede igen men det for vi sikkert ikke lov til.

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.