Klub WM Italien lørdag.

  NY
 • 0
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17

Klub WM Italien lørdag.

(Opdateret 22/6 med flere billeder. Hilsen Karina)

Efter fredagens fiskeri blev der knoklet med grej og foder til kl. 1, så det var hårdt for dem, at komme op her kl. 4.45 her til morgen. Jeg stod op kl. 5.30 meget træt, men det var til gengæld nogle meget friske og tændte fiskere, jeg mødte ude ved bilerne. Da havde de lavet foder dobbelt lim og pakket bil. Vi kørte ud til kanalen og fik hentet agn, som blev fordelt mens det foregik, kom Carina med numrene fra lodtrækning.

Alle mand var i god tid ude på standpladserne og alle var klar til heavy baiting kl. 9.50. Fiskeriet startede kl. 10.

Eiberg fik sin første fisk efter 1time og 15 minutter og hvilken fisk, en malle på 3,5 kg på match, så var han i gang med maner. Den sidste time fik han fisk nr. 2, en malle på et kilo, så Eiberg og jeg var meget spændte på om der var en sektions sejr, men det blev til en meget flot 2 plads.

Alex fangede fint med carrasioer på top 5, de første tre timer, men den sidste time var hård med kun en enkel. Det blev til et flot resultat, med en femte plads, det var en meget glad Alex, som har haft det lidt hårdt under træning.

Bjarne fik fisk med det samme, den første time en carrasio og fem små fisk. Det kneb dog med, at holde gang i fiskeriet og det skulle vise sig, at blive svær dag. Bjarne prøvede meget forskelligt men endte på en 12 plads, hvor han slog sin sidemand.

Stig fik det også svært, efter han ellers har klaret sig rigtig flot under træning. Han fik først fisk efter 2 timer. Den sidste time mistede han desværre en malle på pole. Han sluttede på en 11 plads, men håber han får en bedre placering i morgen, for det fortjener han.

Ulrik fik hurtig en carrasio og fik hurtigt den første fisk, som giver en hvis ro. Det blev ikke til meget de næste timer, men den sidste var god, hvor han fangede multe – malle – carrasio og et par andre fisk. Det endte med en 11 plads.

Jeg syntes alle kæmpede godt under fiskeriet og der var ingen sure miner bag efter, kun en konstatering om, hvor svært fiskeriet var i kanal Brian.

Her til aften er mange taget ud at spise mens jeg selv foretrak en afkøling i poolen og så 2 timers søvn.
Nu håber jeg drengene kan lave et lige så godt resultat i morgen, i må jo gerne krydse finger for os.

Med venlig hilsen

Jakob Team Browning.

4 replies
 1. Fossdanmark
  Fossdanmark says:

  Godt kæmpet drenge og pige. Resultatet er godkendt , håber i har nydt turen. Jeg glæder mig til at høre mere om jeres tur og fiskeriet. Håber i får en god tur hjem.

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.