En tur i regnen i jels

    NY
  • 0
  • 1

Min lillebror og jeg trodsede de dårlige prognoser for vejret torsdag.

Turen gik til Jels Midtersø, hvor menuen stod på DM-træning. Vi kom afsted lidt sent, pga. arbejde, og valgte derfor den nemme løsning og fiskede ved voldstedet. Der er desværre kun få åbne pladser på DM-strækket, og der er typisk langt at gå.

Vi fiskede ialt 4 timer, og der var stort set fisk fra start til slut. Den værste periode var nok i starten, hvor der ikke var voldsomt gang i den. Vi fangede primært skaller, med nogle få aborrer, flirer og brasen blandet i.

Efter 4 timer gjorde vi fangsten op:

Simon: 7,66 kg
Rikard: 7,36 kg

Vi er ikke klar til DM endnu, men vi har da fundet nogle ting vi skal arbejde på 🙂

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.