Fed overnatning efter karper

    NY
  • 0

Der har desværre ikke været tid til ret mange overnatninger efter karper denne sæson. Fik mulighed for en overnatning i en privat sø, og det ville jeg ikke gå glip af. Aftenen før fiskeriet fodrede jeg på et par pladser. Partikler(duefoder), pellets, og de nye Rubby Dubby boilies i 16 mm. Aftenen efter var jeg igen på pladsen, og fik hurtigt samlet grejet, og smidt nogle kroge i vandet. 2×16 mm synkende Rubby Dubby på 2 stænger, og 1 stang med method-feeder og en enkelt 16mm pop-up. På method-feederen brugte jeg en blanding af Big Fish og Halibut BBQ, partikler og pellets. Smed lidt boilies ud på pladserne, og jeg var i gang. Jeg må sige de nye Rubby Dubby boilies overraskede mig meget posetivt. Flere fisk på land i løbet af natten, med et par fisk over 10 kg som de største. Ferien i år går til Slovenien og Kroatien, hvor jeg skal bruge 3 dage på karpefiskeri i en lækker sø ved byen Bled i Slovenien. Er meget spændt på hvad de store karper dernede siger til boilien, jeg har store forventninger 

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.