Team Browning klub VM Italien 2013.

  NY
 • 0
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31

Team Browning klub VM Italien 2013.

(OPTADERET 22/6 med flere billeder. Og takker for en hyggelig tur, og TAK fordi Stig og jeg måtte komme med sammen med TEAM BROWNING 🙂 . Hilsen Karina)
link med flere billeder
http://www.worldfishing2013.org/EN/index-en.html

Jeg skylder jer lige en artikel fra søndagen fiskeri, ved godt den kommer lidt sent, men bedre sent end aldrig.

Jeg kom først ned til konkurrencen 45 minutter før der skulle fiskes, så jeg ved derfor ikke, hvordan stemningen var, men at dømme fra aftenen før, tror jeg den var, som den skulle være.

Da jeg kom ned til kanalen, fortalte Peter Larsen mig, hvordan fiskerne var fordelt i sektionerne, og sjovt nok sad de alle i de samme sektioner, så det var lige til at overskue.

Jeg nåede ikke ned til Bjarne inden fiskeriet gik i gang, men de andre var klar og i godt humør, til at give en sidste tørn i kanal Brian.

Jeg var ved Ulrik da der var heavy baiting, det gik rigtig fint og den første fisk kom også ganske hurtigt i land. Det var en god dag for Ulrik, som fangede sine fleste fisk på 13 m og top 5 inde foran.

Derefter cyklede jeg ned gennem sektionerne, første stop var Stig, som havde fået sin første fisk hurtigt, i modsætning til om lørdagen, så han virkede lettet. Jeg blev der ikke længe, da han jo som vanligt havde Carina til at hjælpe. Jeg mener, at Stig fangede sine fisk på 13 m og top 5 inde foran.

Eiberg kom som den næste, han havde det dog lidt svært og ikke fået nogen fisk i nettet, jeg prøvede at komme med lidt gode råd, som jeg plejer. Han havde dog på ingen måder tabt gejsten. Han fik dog først fisk i anden time, men så fangede han lidt i løbet af dagen, på alle 3 distancer.

Næste stop var Alex, som havde glemt alt om sine lidt dårlige trænings dage og var kommet flot i gang igen, så ingen grund til at bruge for meget tid der. Jeg mener faktisk, at han efter den første time var i top 5, ud fra antal af fisk. Det kneb dog desværre i den sidste time med at fange fisk. Alex fangede sine fleste fisk, hvis ikke alle på top 5 inde foran.

Da jeg kom ned til Bjarne, var han lidt træt af det, begge sidemænd fangede fisk, det skal lige nævnes, at den ene var Italiener og den anden husker jeg ikke. Jeg lurede på hvad vores Italiener foretog sig på den 13 m pole. Vi tog herefter en lille snak om det, vi lavede et nyt top 5 med 1 gr. flåd og en 18 krog. Det gjaldt om ikke at sidde for stille med flådet ude på foderpladsen. Det vil sige, at man skulle løfte flådet lidt op af vandet og så lade den falde ned igen, nogen gange en flåd længde og andre gange bare lige kroppen op af vandet. Bjarne fiskede koncentreret med vores nye tackel, pludselig stod flådet højt, Bjarne spurgte om jeg troede det var fisk, og jeg sagde ja. Der kom prompte et tilslag og der var god fisk på. Det viste sig at være en god multe og den kæmpede meget hidsigt, det tog noget tid, inden den kom i fangstnettet. Det var noget af en lettelse for Bjarne, da han fik fisken i keepnettet. Det var fedt at komme ned og hjælpe en kammerat og det så gav pote, især når fiskeren prøver det man fortæller. Bjarne fangede på 13m og top 5 inde foran.

Det skulle vise sig at blive en lidt hård dag for Eiberg og Bjarne igennem søndagens fiskeri, men vil dog lige sige, at de ikke på noget tidspunkt gav op. De tre andre havde lidt mere held i den, og fangede rimeligt jævnt med fisk igennem søndagens fiskeri.

Jeg blev kørt hjem af Peter Larsen så snart fiskeriet var slut, var dog meget spændt på resultaterne.

Resultaterne blev således:

Ulrik 7.
Stig 8.
Eiberg 11.
Alex 7.
Bjarne 14.

Det var nogle glade fiskere der kom hjem og der var heller ikke grund til andet, for alle havde gjort hvad de kunne, og så kan man ikke forlange mere.
Det blev til en 19. plads, som vi kan være godt tilfredse med.

Det var en travl dag for fiskerne, for ikke længe efter de var kommet hjem, skulle vi til præmie overrækkelse inde i byen. Man skulle mødes ved restauranten, som lå lidt ude for byen. Her blev vi hentet af et tog, som mange blev fragtet ind til byen i, andre lande valgte selv at køre derind. Det var synd for arrangørerne, for det regnede meget under selve ceremonien, som den eneste gang på turen. Vil dog lige nævne, at Serbien nr. 1. Slovenien nr. 2 og Ungarn nr. 3. var fuldstændige lige glade, de var alle meget glade. Herefter blev vi igen fragtet tilbage til restauranten, hvor der ventede mad som alle trængte til. Vi fik også overrakt et bevis på vi havde deltaget samt en flaske champagne til alle på holdet.

Jeg synes det var en kanon tur og det er første gang, på de tre udlandsture jeg har været med på, hvor der er holdt taktik møde hver aften. Der blev lyttet til alle og alt blev vendt og drejet. Det var især dejligt for mig, for når jeg fortalte, hvad jeg havde observeret under træningsdagene og stævnedagene, blev der lyttet meget efter det. På den måde er det var faktisk rigtig sjovt og spændende, at være runner, det vil jeg gerne sige tak til gutterne for. Det var faktisk sådan, at hvis nogle fiskere var i tvivl om taktikken, kunne de få den på papir, som godnat læsning.

Det var også en tur der gik rigtig godt socialt, alle hyggede med hinanden. Selvfølgelig kunne der falde nogle bemærkninger ind imellen, men det ville også være underligt, på en tur på ti dage. Vi var jo rigtige mange mennesker med på turen: Anette – Ulrik – Christian – Carina – Stig – Alex – Bjarne – Eiberg og mig selv, derudover kom Peter Larsen og Claus ned de sidste 2 dage.

Jeg vil slutte af med, at sige mange tak for turen, vil lige nævne, at jeg fik transporten gratis, så skulle kun betale for overnatningerne. Derudover vil jeg også takke for diplomet man får af arrangørerne, som bevis for at have været med på turen.

Med venlig hilsen
Jakob Team Browning

6 replies
 1. Struck
  Struck says:

  Det er super rart at høre at fiskeriet er blevet taget serieøst, at du, Jakob, har været super observerende og luret ting af fra de andre hold, som holdet så har taget imod og draget nytte af!

  Det er på den måde vi bliver bedre til vores fiskeri, ikke ved at “gøre som vi plejer”, eller at fodre mere…

  Det har været nogle super gode beretninger og de har været spændende læsning for mange af os, tør jeg roligt sige…
  Resultatet med en 19. plads kan i heller ikke være kede af!

  Og sjovt at du nævner det med at løfte flådet… Det samme gjorde sig gældende til VM i Italien 2011, og Klub VM i Polen 2010… Det gjorde virkelig en forksel på antallet af hug!
  Det er noget alle kan tage med hjem og bruge i deres eget fiskeri…

 2. Jakob
  Jakob says:

  Hej

  Det er super dejligt, at få gode tilbage meldinger, fra mine indlæg. Det betyder, at man får lyst til at skrive hver dag på en tur, selvom man nogle gange bare gerne ville ligge i poolen i stedet. I må også gerne give nogle ideer til hvad jeg kunne gøre anderledes. Det ville være super, hvis i kunne skrive det til min mail på jakoboskov@gmail.com
  Jeg synes nemlig det er lidt hyggeligt at skrive og vil gerne være bedre, det er jo min måde, at bevare kontakten, når jeg nu ikke kan holde til at deltage selv.

  Med venlig hilsen

  Jakob Team Browning 🙂

 3. superadmin
  superadmin says:

  Hej Jakob

  Det er super fedt at du har overskud til at skrive en lille beretning fra hver dag, det giver os, læserne, en lille følelse af at være med på turen. Medesiden overlever kun hvis der er noget unikt indhold, og det har der heldigvis været mange der har bidraget med gennem de sidste 4-5 år.

  /Rikard

 4. Fossdanmark
  Fossdanmark says:

  Som jeg har skrevet syntes jeg dine beretninger var super gode. Jeg fulgte med og var hele tiden spændt på næste report.
  Mede sidens brugere er meget forskellige , og der skal være læsning og info til alle .
  Når en ny fisker skriver et spørgsmål er der svar med det samme det er super.
  Jeg syntes det er dejligt med fiske reporter , jeg syntes alle historier er interessante og unikke.
  For nogen er det unikt at fange to skaller og fortælle om deres dag og oplevelsen ved vandet .
  For mig og mange er det en god historie . Jo flere der skriver om deres oplevelser jo bedre.
  Jeg er også sikker på at der er mange ny fiskere der gerne vil læse om hvem de danske mede stjerner er.
  Ved godt der er udansk at skrive om sig selv , måske i ikke selv syntes i er unikke men det er i 😉
  Jeg syntes jer der fisker på landsholdet er super seje , i har alle brugt meget tid på træning mange penge på grej .
  Det har haft sin pris at blive så god . I må gerne være stolte og gå rundt med armene over hoved.
  Vores sport dyrkes ikke af mange og vi bor spredt i hele landet . Så vi kender ikke hinanden , og har ikke mulighed for at møde hinanden så tit. Så som minimum bør vi kende stjerne.
  Det var alt for nu 😉 ha en fantastisk fiske weekend.

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.