Fisketur i Odense Å

    NY
  • 0
  • 1

Sommerferien er for nogle af os allerede en realitet. Efter flere fisketure på de kendre stykker i Odense å, skulle der i dag afprøvet et helt nyt og jomfrulig stykke af åen lige bag ved Frederiksgade.

Peter og jeg havde i dag valgt at fiske, mens de knap så hardcore (Allan Lauridsen og Morten Kirkegaard) valgte kun at kigge på.

Jeg fodrede med 8 store kugler fra start, med lidt maddiker. Der gik præcis 20 min. inden første fisk var på land. Det var Peter som havde overlistet en lunefuld brasen på omkring 900 g. kun 2 min efter den huggede, krogede jeg en større rimte, som senere viste sig at veje 2,24 kg.

Flådene var i dag 2 og 4 g. i rund, og 4 g. Torpedo.

Der kom ud en død periode på over en time, inden næste hug kom. Denne gang var det mig som var heldig at kroge en brasen på ca. 2 pund

Der var resten af tiden meget stille. Kun et par skaller og aborre kom i rusen.

Efter godt 3 timers fiskeri pakkede vi, og kunne indveje følgende

Peter Magnussen 0,98 kg
Casper Kærgaard 3,66 kg.

Super dag, og absolut ikke sidste gang jeg har fisket dette stræk.

Casper Kærgaard

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.