Julitur til Odense Å

  NY
 • 0
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Video http://youtu.be/gIm2unwg1hA

I dag havde Kærgaard, Nikolai og jeg besluttet os for at fiske på Ejby mølle-strækket ved Odense å.
Vi mødtes kl. 10 præcis og ryddede det værste, så vi kunne sidde der alle mand. Pladserne blev i øvrigt sat med omkring 10 meters mellemrum, da vi også gerne ville kunne snakke lidt med hinanden.

Jeg satte mig længst opstrøms på de andres opfordring, da denne plads krævede gummistøvler! Ja, man må vel tage en for holdet en gang i mellem 😉 Kærgaard sad derefter og til sidst sad Nikolai.

Dagen forløb således at jeg fangede jævnt med brasen på min meget lækre “gummistøvler-påkrævet”-plads, hvorimod de andre to hang lidt bremsen og fangede knap så mange brasen.

Nikolai fangede desværre ingen fisk, men ellers var vægtene således:

Kærgaard cirka 150 gr. (fordelt på 4-5 skaller)

Gnalling Cirka 28 kg (fordelt på 10 skaller og 15+ brasen)

Som man nok kan se af resultatet, så fik jeg i dag kongepladsen hvorpå der stod skrevet brasen overalt fra start af 🙂
Dette utrolig fine brasenfiskeri kastede i øvrigt en ny PR af sig, en brasen på ca. 3,4 kg! Selvom det jo kun er noget som specimen-fiskere går op i ;)!

Tak for en super god dag, også til Peter Magnussen, Kasper Kilde og Andreas Reinau(håber det er stavet rigtigt :)), som kiggede forbi.. Billeder samt film blev i øvrigt leveret af Peter.

Video http://youtu.be/gIm2unwg1hA

Hilsen

Morten “Gnalling” Kirkegård
Team Preston

3 replies
 1. Fossdanmark
  Fossdanmark says:

  Flot fangst Morten . Utroligt at de to andre ikke kunde trække et par fisk. Jeg havde nok smidt dig i vandet , hvis jeg skulle side ved siden af og se til. Og sidst men ikke mindst lækker film . Max Nice .

 2. tincatinca
  tincatinca says:

  Citat: “Som man nok kan se af resultatet, så fik jeg i dag kongepladsen hvorpå der stod skrevet brasen overalt fra start af 🙂
  Dette utrolig fine brasenfiskeri kastede i øvrigt en ny PR af sig, en brasen på ca. 3,4 kg! Selvom det jo kun er noget som specimen-fiskere går op i ;)!”

  Når du nu alligevel har vejet fisken og har så fint et billede vil vi da sætte pris på hvis du ville sende en rapport til Fiske Avisens ferskvandskonkurrence:) Der er gode præmier at vinde og vi er altid lidt ekstra glade når vi kan vise aktive juniorfiskere der har succes! Og så er det tilmed en god rapport du har fået skrevet.

  Hvis du vil tilmelde hører vi gerne fra dig på: fiskeavisen.specimen@gmail.com.

  Og tillykke med den nye PR:)

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.