Utterslev revisted!

  NY
 • 0
 • 1

Den foreløbig sidste tur i år med TAP, skulle så foregå i Utterslev hvor jeg tidligere har haft en del succes med denne metode, de sidste par gange har det dog været en blandet fornøjelse at fiske der da vejret simpelthen har været for varmt til at sudere og karudser ville være med.

Efter sidste LU i lammefjorden havde jeg en del Jokers tilbage som viste sig sammen med min hookpack at holde sig fint i en lufttæt beholder i double leam i køleskabets bund.
En kort indskydelse skal lie anføres her: skal man forsøge sig med dette så er det nødvendigt at vaske beholderen helt ren udenpå og bagefter bruge 4-5lag plast poser m. knude uden om, for at forhindre evt udsivning af div. luftarter 🙂
Bedst er det selvfølgelig med et seperat køleskab til den slags.

Anyways: Utterslev igen igen igen og denne gang med Jokers og Bloodworms, ja ja man kan jo næsten sige sig selv at det ville ende med et skalle helvede og det gjorde det også denne sidste gang, lige på nær to sudere, forrige gang fik jeg een suder på een hel dags fiskeri også med Jokers og Bloodworms, og begge gange droppede jeg simpelthen fiskeriet med Bloodworms og gik over på majs, en underlig ting jeg dog har bemærket er at når man fodre med majs og kun med majs skal fiskene incl. brasen nok få hovedet ned og spise, men fodres der i høj sol med jokers stiller de sig ovenpå foderet uden at æde, hvilket resultere i den ene fejlkrogning efter den anden. Så jokers er hermed droppet i utterslev ihvertfald om dagen i solskinsvejr.

Som en sidste ting ang utterslev då er bunden så blød at det nærmest er latterligt, jeg havde ellers tænkt på at bruge en 10″ Bomb stang m helt fin 1/2oz top, men det vil kræveen form for semisynkende bly omtrent som en Arlesey bombe med skum omkring der netop kun lige lagde sig ovenpå pladderet, og det har jeg ikke lige tid til at rode med nu.

Jeg skrev årets sidste TAP tur foreløbig 🙂 det er rigtigt nu skal der nemlig pole – match og bund fiskes i bagsværd-lyngby og så skal jeg have en sejltur med ekkoloddet op langs kanten i farum for at se om skallestimen er kommet op i gear her et par år efter biomanipulationen. Håber håber iden grad på at situationen er vendt deroppe. Det var tider da man i sin tid kunne fylde et net til 4 ring fra toppen med kvaliskaller mellem 30 og 40cm.

Billedet er forøvrigt taget af en ungarer der viste sig at medefiske.
ps: det bliver faktisk rart at kigge lidt længere end 13m de næste mange uger.

2 replies
 1. Elo Kjerside
  Elo Kjerside says:

  Hej John!

  Tillykke med fangsten! Skal jeg forstå det sådan at du gerne vil med til Feeder LU i Vandrup? i Så fald vil jeg gerne vide om jeg kan tilmelde dig?

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.