Mølleåens damme

  NY
 • 0
 • 1
 • 2

Efter at have observeret en større flok brasen i en af mølleå dammene, hvert år i maj måned, hvor de ikke vil røre mad men kun vil sole sig, kom så endelig turen til stedet, jeg havde egentlig afskrevet vandet på trods af de mange store fisk da stedet man skulle sidde var så akavet at man skulle ud i div. eksotiske kasteteknikker som fx pistol og flitsbue kast. men hvor der er en vilje er der en vej, og det lykkedes på en eller anden måde at få placeret kassen på skråningen og fjerne de værste grene i det træ jeg skulle sidde´under så jeg i det mindste kunne kaste 15m.
6kg foder blev ´rørt sammen af 4 kg Crispy Big Bream og 2 ps Black Monster og dertil belv der så åbnet 4ds majs og tilsat en del 6mm pellets.
den eneste flåd stang i den nogenlunde rette størrelse jeg havde var min gamle Stickfloat 13″ og den burde have været min. 2 fod kortere da den konstant kom i karambolage med et vejskilt og trækronen.
flåd var et drennan 3AA vindbeater med modificeret top ( der var gjort lidt længere), bulken sad selvfølgelig lige under flåddet og naphaglet 1stk no.6 kunne blye hele den lange top ned, således at når fisken løftede haglet rejste antenne sig lie så meget som fisken løftede.
som feeder stang brugte jeg en 10″ CC Bomb Rod, med en kurv uden bly der kun havde vægte fra foderet, og ca 60cm forfang.
Resultatet her er 30stk brasen med den største på 3,5 (det er ikke den jeg sidder og holder op på billedet)
taget mellem kl 11,20 og 17.00.
det skal lige siges at næste gang der fiskes her tager jeg 2eller bedre 3 net med. samt en hel del foder mere
men det bliver først når vandet er lidt koldere, da fiskene virkelig har svært ved at klare den efter en tur i nettet i disse lavvandede damme.
billederne blev taget af et par venlige forbipasserende.

2 replies
 1. John E.
  John E. says:

  tak for ros
  imorgen er det familie dag, den bliver jo lidt forsømt når man fisker 4 dage om ugen, og også skal sæte grej og tackler op til det. så ellers tak for tilbuddet.

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.