vingummi karpe

Mig og en ven besluttede os for at tage i et lokalt var i odense efter småkarper og karudsser, vi fiskede med method feeder sgnet hjemme lavet jordbær kikærter, det gav en karpe på 2,1 ca. Peter havde vingummier med, så jeg prøvede at agne til hairrig med en halv haribo vingummi, der gik ikke 10 min så fik jeg en karudsse, og en halv til senere en karpe mere på vingummi 🙂

1 svar
 1. Fossdanmark
  Fossdanmark says:

  Måske i kan få Haribo som sponsor 😉
  Ang. DM det ser ikke ud til interessen er så stor, så vi skal bruge en bus 😉
  Jeg satser på at tage dig og din ven med i bilen . Vi snakkes lige ved ang. Hvor jeg samler jer op .
  Det er ikke 100 % sikkert, men tæt på så sæt kryds i kalenderen .

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.