Aften karper

  NY
 • 0
 • 1
 • 2
 • 3

Vi tog til en lille sø i Odense hvor vi fisker karper min bror fiskede feeder, jeg fiskede TAP og feeder. Den første fisk kom på min TAP, dagens største karpe på 1,670 kg og lige efter kaster min bror sin feeder ud med en ny bunke foder i og der går under 10 sek. Og hans stang bøjer i en buge han giver tilslag og en karpe på 1,300 kg bliver hevet i land.
Der sker ikke så meget men min lillebror prøver lige min TAP og får en skalle på og så kommer der sgu lige en skildpadde og napper skallen!!!!!!!! Da min lillebror får den i land siger han den gyldne sætning “kan vi ikke godt beholde den” :’-) men dagen fortsætter jeg fanger nogle karusser og en karper mere, og så kom regnen så vi skyndte os at pakke grejet sammen og tog hjem 😉

4 replies
 1. mk fisker123
  mk fisker123 says:

  Fedt drenge!!
  Noget mærkelig fangst, men der har altid været en skildpadde i den sø 😉 hehe
  også en god normal fangst!

  Glæder mig til at komme i gang igen med fiskeriet efter nogle dage med andet i kalenderen

 2. Rasmus Brock
  Rasmus Brock says:

  Godt at se i får nogle gode oplevelser i den sø.
  Har selv haft en del gode ture til den sø og har faktisk stadig min PR i karpe fra det vand.
  Og godt at se at der stadig er en del karper i søen, da den tidligere har været hård ramt af 2 isvintre.

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.