11 kg Sudere og 25 kg Karper på 5 timer.

    NY
  • 0
  • 1
  • 2

Peter Hansen og undertegnede begge fra Team Browning havde aftalt at stå tidligt op og mødes kl. 7 ved en lille karpesø en mandag morgen tilbage i Juli måned. Vi valgte denne gang at sidde i den anden ende af søen end vi plejer for at prøve noget nyt.

Vi fiskede begge med 11 m. TakeApart, hvor dybten var ca. 1,5 m. Peter valgte at fiske med sit sædvanelige Browning forfoder + løsfodre med majs og pellets, tacklet var et lille vindflåd med 0,20 line hele vejen igennem til en 6 krog (der går store karper i søen). Jeg fiskede med alm. flåd fra 0,5 til 0,8 og fik afprøvet den nye Browning Hydro line i 0,18 (det svarer til 0,20) hele vejen igennem til en Turbertini 808 krog i str. 14 eller med et forfang i 0,16 og en Kamasan B911 krog i str. 16 monteret på et hair-rig og lille gummibånd (det er noget jeg lærte i England sidste år), jeg fiskede og løsfodrede kun med majs og pellets.

Der var fisk fra starten på begge pladser og karperne var generelt små. Peter valgte at sætte 3 majs på krogen, mens jeg forsøgte mig med en 6 mm pellets på hair-rigget, men det hjalp ikke noget idet de små karper og især suderne er blevet vant til pellets og spiser disse med stor fornøjelse så derfor måtte jeg prøve noget andet for at fange de større karper.

På med et 1,5 gram flåd igen 0,18 Hydro line og et forfang i 0,16 og på håret blev der placeret en 10 mm Browning Trutti Frutti mini bolie (den synkende) og derefter ud på fodrepladsen, der lige havde fået en cup majs og pellets. I andet kast fangede jeg en kilo´s spejlkarpe, det blev til i alt 3 større karper på denne mini bolie, dette er en taktik jeg skal prøve igen senere.

Efter 5 timers fiskeri havde vi fanget følgende: Peter 19,2 kg = 83 karper og 39 sudere mens jeg havde fanget 17,0 kg = 86 karper og 29 sudere en super dag.

På en tur en uge senere fangede jeg selv over 44 kg på 11 timer, hvor jeg bl.a. fangede min første græskarpe på 7,2 kg. Nu ligger jeg snart karpegrejet på hylden igen, idet der skal trænes til min tur til Tyskland i August og Odense Å i September.

Bjarne Johansen Team Browning.

2 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.