Flot karusse

  NY
 • 0

Jeg har været et smut i den lokale sø, for at få fisket lidt tap, inden jeg skal til VM i Polen. Efter erfaring fra tidligere tur til Polen, måtte jeg bare træne et vand, hvor alt ikke var helt givet, hvad jeg ville fange.

Jeg satte mig på skovsiden af søen, og riggede hurtigt et topkit frem og gjorde klar til at fodre. 8 store bolde blev kastet ud på 11 meter tap, foderet var VDE Turbo black, med madikker, majs og 4 mm pellets. Derefter cuppede jeg 2 gange med løse pellets og majs, hvor jeg ville fiske.

Til at starte med var der uhyggeligt mange skaller, selv 2 majs korn kunne de nappe af krogen. Jeg fangede dog en skimmers i ny og næ, dog ikke noget med størrelse på. Efter 2 timer forsvandt skallerne stille og roligt, men jeg fortsatte med majs på krogen, og lige pludselig var der fast fisk, som stod helt stille ud på bunden. Yes tænkte jeg, karpe eller hybrid. Efter 5 minutters stille og roligt fight, kommer fisken pludseligt op mod overfladen, og en 2 kg gedde springer fri af vandet, great. Jeg mister krogholdet i gedden da den springer fri af vandet, nå men der var stadig majs på, så ned med krogen igen. 20 sekunder efter har jeg hug igen, og fast fisk igen. Jeg tænker det er gedden der har hugget igen, men jeg vælger dog at tage det stille og roligt, hvis det nu ikke er den. Efter 15 minutters fight kommer en super fin karusse til syne og 5 minutter senere ryger den ind over landingsnet kanten. 1,7 kg vejer fisken, så igen et pragteksemplar.

Fiskeriet bliver stille og roligt bedre, og jeg begynder nu at fange lidt suder også, ialt fanger jeg 7,3 kg, fordelt med 1 karusse, 5 suder, 13 skimmers og resten skaller på 3,5 timers fiskeri.

1 svar
 1. mk fisker123
  mk fisker123 says:

  Haha, jeg tror godt, jeg ved hvad du tænker på, når du siger tidligere erfaring 😉 go’ gas

  Fin fangst også! Vildt at karusserne er så store deri!

  Hilsen
  Morten

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.