Gnalling og Kærgaard på tur

    NY
  • 0
  • 1

Lørdag skulle Gnalling og jeg på tur i et nyt og utrolig privat vand.

Der er blevet fanget en del fisk i dette vand på det sidste. Både skimmers/brasen og suder, så optimismen var høj fra start.

Vi fik rigget grejet ud, og dybden blev målt til knap så meget. Det blev fodret kl.10.00 og det var det rene skalle helved. Efter godt 1½ time, var jeg nødt til at gå en lille tur hen til Morten, for at få lidt selvtillid igen. VI snakkede lidt frem og tilbage mht. om vi havde fodret for meget til at starte med eller for lidt? Om foderet var for aktivt?

Når men jeg kig tilbage, og på tilbagevejen til min plads havde gnalling endelig en større fisk på. Det var ikke mindre end en rigtig fin suder på godt 1,5 kg. Jeg kunne med højt humør køre tap’en ud, og der skulle kun gå 10 sek. inden flådet forsvandt, og en fin 900 g. skimmers var for enden af linen.

Morten fik også rigtig fint gang i methodfeederen på modsatte bred. Netop feederen var rigtigt gavmild i de døde perioder. Jeg bøvlede en del med skallerne, og en gedde blev da også fejlkroget, hvorefter en fight på 10 min. udspillede sig. Kort efter gedde-dyret var væk, krogede jeg endnu en større fisk. Denne gang det dog en “rigtig” fisk. Og efter ca. 5 min. fight, kunne en lille fin spejlkarpe nettes.

Efter ca. 5 timers fiskeri havde Morten Kirkegaard 11,2 kg og jeg med 5,88 kg.

Rigtig dejlig dag ved vandet med flere fine skimmers og et par ekstraordinær bonusfisk.

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.