medefiskeri

    NY
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

mig og min fiske kammerat valgte at tage ned at fiske kl 12.00 ca til kl 16.30 i starten starter jeg med at fodre med 2 kugler men så da jeg lige har sat mig på boksen kommer der en flok ænder hen og hakker til mit flåd så jeg hiver stangen ind igen og venter til de svømmede igen så 15 min efter kan jeg så begynde at fiske igenmen der kommer ingenting. men da fiskeriet har været igang i 2. timers tid begynder der at komme nogle skimmers ind på pladsen og så ser jeg en spejlkarpe i overfladen som dykker igen, men så efter 3 timers fiskeri får jeg så denne spejlkarpe på med en 6 pole er du (sindssyg man) jeg troede at min stang skulle til at knække (heldigvis ikke) så står jeg og fighter med den i et styk tid og råber på min ven og siger at han lige skulle komme med nettet så kom han og hjalp med sikker landing… men så var der ikke fisk inde på pladsen i ca 20 min. efter forståeligt nok, får jeg en fin brasen på min toltal vægt var 3.5 spej karpen vejede 2 kg.. min kammerat Rasmus havde ikke så meget held med fiskeriet idag han fik dog et par skimmers og nogle skaller og en arborre og en ål. sin total vægt på omkring 500-600 gram.. men vejret var heller ikke med ogs, men vi begge havde lige fået nogle nye bokse så det skulle da lige testes. 🙂

2 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.