tre pr inde for en måned

    NY
  • 0
  • 1
  • 2

tre personlige rekorder inde for en måned.
for noget tid siden tog jeg ned og fiskede i odense å i nr broby, da jag fandt min fiske plads fik jeg øje på 5 rimter,
inde jeg havde riget til forsvandt fiskede ned på bunden igen jeg riggede til med bundrig med majs. jeg holdte stram line og pludselig lavet linde en ordentlig buge, jeg gav mod hug og kunde mærke at det var en stor fisk. min bror kom efter lidt tid med sit nye landingsnet og vi fik landede fisken, efter et hurtig kig på den flotte fisk måtte den ned i mit keepnet, efter godt en times fiskeri vor den ikke havde fået selvskab nede i mit keepnet tog vi den op og vejede den til 3 kilo ny pr.

efter to dage gik turen igen til åen dog et stykke længer ude jeg cyklede af stigen indtil jeg fandt et godt dypt stykke jeg lagde min cykel og gik et stykke længer op vor jeg fik øje på en stor stime brasen. jeg fiskede bundrig og 8 m pool. da der skulle vejes var der kun brasen i nettede,
det blev til 17,2 kg ny pr i vægt

der gik noget tid inde jegenlig kom ud at fiske igen turen gik til odense å igen denne dag fanget jeg kun på min nye tap jeg købte af Ulrik,
dagens resultat blev 5,2 kg og en ny pr på brasen på 3,2 kg og 61 cm

6 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.