God overnatning efter karper

    NY
  • 0
  • 1
  • 2

Så blev det endelig fredag, hvor jeg havde mulighed for lidt karpefiskeri. Jeg ankom til søen kl. 18, og gik straks i gang med at slæbe al grejet ned til pladsen. Stænger og foder blev rigget til, og jeg fodrede op på 2 pladser. På den ene plads var der kun ca. 60-70 cm vand, og jeg fodrede sparsomt med 16mm Rubby Dubby boilies. Den anden fiskeplads var en smule dybere, her kom der hovedsageligt partikler ud, samt enkelte boilies. 1 stang med method-feeder og 10 mm gul pop-up, og 2 stænger med 1 stk. 16 mm Rubby Dubby + ½ 10 mm gul pop-up. Jeg har på mange ture haft god succes med method-feederen + 10 mm boilies til karperne – det fik jeg ikke denne gang, da en flok brasener hurtigt fik fundet pladsen med partikler. Jævnligt natten igennem måtte jeg op og trække en sulten brasen på land. Jeg er meget glad for brasener når jeg fisker DM – meeeen på en karpetur og midt om natten… Heldigvis kom der også et par fine karper på land, begge fanget på det lave vand og Rubby-Dubby boilies – og sikke nogen fightere på lavt vand! Overnatningen gav karper til godt 10 kg, og 14 brasener. Kan næsten ikke vente til september, hvor jeg skal med Mads til Nürnberg efter karper og stør, og ugen efter med Bjarne til Frankrig hvor der også skal fiskes karper og stør, og måske barber i en nærliggende flod.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.