Det blev kun til en tur i weekenden ;-(

    NY
  • 0

Fredag gik turen til teglværkssøen i Ballerup. En dejlig lille sø , der indeholder alle de arter af fisk vi vil fange.
Der har været flere fra Køge mede team der har fisket der den sidste måned , og har fanget pænt.
Så jeg glædet mig til at det var mig der skulle fiske der .
Jeg havde en del ting jeg skulle afprøve , nye flåd og takler .
Skulle prøve med flere foder pladser , lyst foder mod mørkt osv osv.
Så en spænende dag , som skulle vise sig at være lærerig , men stadig også mange åbne spørgsmål. Frk. med lyst og mørkt foder og forskellig agn i foderet.
Der var ikke nået klart svar ,planen var groft, sødt og lyst foder med majs og orm til brasen . Og mørkt fint foder med carsters og maddiker til skaller.
Også to typer takler , et med 20 cm slæb og to nr. 12 på bunden , til brasen. Der andet takkel var med drop , lille flåd med bulken midt på taklet og 3 små drop til skaller . Der blev fisket med begge takler i begge foder felter . Men ikke nået klart svar hvad der var bedst. Jeg fangede brasen med begge takler , på begge foder felter og med både madiker og orm , lidt på majs.
Men helt klart god ide med to foder felter , begge på 11 m tap med ca 3 m i mellem. Når jeg havde fanget 3 til 4 fisk på den ene foder plads havde fiskene flyttet sig og jeg flyttede med 🙂
Når vi har det godt går tiden stærkt , og vupti var der gået 7 timer . Dejlig dag , med godt fiskeri og kun få byger.

1 svar
  1. Peter Juul Hansen
    Peter Juul Hansen says:

    Her selv mange gange fodret på 2 pladser. Det er oftest, når jeg har fisket efter karper og andre større fisk. Så har jeg en plads med forfoder, hvor jeg forsøger at lokke de små fisk over. Og en plads hvor jeg kun fodrer med majs/pellets, og fisker efter de større fisk. Det virker mange gange – men ikke altid…

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.