Jeg valgte forkert i dag.

  NY
 • 0

I dag havde jeg to muligheder , jeg kunde køre til Sorø og se de unge stjerner eller selv tage en fiske tur.
Jeg valgte det sidste , selv om jeg fangede ok , fortryder jeg nu 😉 ville hellere ha mødt , set og hilst på alle de seje unge fiskere.
Jeg valgte utterslevmose for tryggevælde å er stadig meget grøn af andemad .
Det blev til tre suder, mellem, et og to kg. To flotte karusser en del små brasen og skaller.
Gad vide hvordan det går i Polen 😉 godt man kan se det på den svenske mede side.
Det startede så godt med en flot fiske rapport , og dagens resultat er da også godkendt .
Men men 😉 jeg er sikker på der er en god forklaring på manglende Info , knæk og bræk søndag.

10 replies
 1. Claus Jakobsen
  Claus Jakobsen says:

  Folk der vælger at købe 20 kg, skal være opmærksomme på at man nok får en sæk med 20 kg. Det betyder at man enten skal bruge meget foder hurtigt, eller have mulighed for at opbevare det ordenligt, så man ikke pludseligt står med en sæk foder der er blevet dårligt. Jeg kender ikke personlig de blandinger der bliver udbudt, men jeg ville personligt foretrække at betale et par kroner mere pr. kg, men i stedet få noget suveræn service som tilfældet er hos matchcraft.dk og fynsmedesalg.dk… Ikke et ondt ord om baitngear for jeg kender ikke forhandleren, men jeg kan jo se at både Stig og Simon har været faste folk på vores landshold de sidste mange år.. Og det betyder i mine øjne meget at kunne få råd og vejledning af folk der faktisk kender deres produkter rigtigt godt. Dette gælder i øvrigt både foder og andet grej!

 2. Fossdanmark
  Fossdanmark says:

  Hr Jacobsen. Inden du kommer med en lang smøre om 20 kg. Sække så prøv at se på det link der er med.
  Foderet er pakket i 2 kg poser.
  Jeg køber selv foder hos match craft , da kvaliteten og prisen er god.
  Og der en gang om året er er foder messe og peter har det med til Sjælland , så jeg ikke skal betale fragt.
  Mange steder i det danske land koster foder fra 35 kr pr. Kg.
  Men det er da godt du har dine gode forbindelser .
  Vi er nogle hvor prisen også har nået at sige.

 3. Claus Jakobsen
  Claus Jakobsen says:

  Claus det var alene et godt råd til folk der overvejer at købe foder i større mængder. Uanset om foder er i 20kg sække eller i 2kg poser, så kan det jo bliver for gammelt. Men hvis man får 10 poser a 2kg er det jo bare super.
  Vedr. prisen på foder så synes jeg du skal passe på med at komme med beskyldninger du ikke kan stå inde for!!! Alt hvad jeg køber af foder er til samme pris som alle andre! Jeg får intet rabat som andre ikke ligeledes får ved f.eks. Forårsudsalget, som du selv nævner det.. Og jeg har tilfældigvis kvitteringer til at bevise det!!

 4. Fossdanmark
  Fossdanmark says:

  Og tak for det 😉 jeg er ikke interesseret i dine beviser. Jeg kommer med et fif hvor der kan købes billigt foder.
  Og 14 kr pr kg er stadig nået billigere end hvad du og jeg betaler , og så ingen porto kan også for mange vare vigtigt.
  Men godt ord igen 😉

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.