5 mand på tur

I weekenden var vi 5 mand der var taget til ollerup for at fiske. Jeg havde forslået at vi skulle fiske med flåd da 95% af vores feedergrej pt er i/omkring Italien. Vi mødtes kl 9 ved søen og der var lidt kaos da vi manglede en del grej. En manglede keepnet. 3 mand manglede ormesaks og 3 mand manglede også en lille ting som en krogløser. Men lidt over 10 kom vi igang. Mig på plads 1, mark 2, Elo 3, rein 4 og Tim på plads 5. Der blev fodret på 6-7-8 mtr pole og match på forskellige distancer. Nogle brugte lyst Foder og andre mørkt. Nogle havde mange orm og andre lidt :-). Men det endte med at Tim vandt suverænt med 29kg efterfulgt af undertegnede med 11kg. Rein fik ca 10, Elo 7,5 og mark 6,5kg. Så er super dag hvor feedergrejet blev hjemme.

Mvh søren

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.