Årets medemøde 2013 d. 03.11 er åbent for alle

Nyt – 05-10-2013:

Vores nye
kontaktperson i DSF Ronny Lagoni Thomsen vil komme og deltage på mødet – det giver os en god mulighed for at få en dialog i gang med forbundet og omvendt.

Husk at indkommende forslag skal være medesektionen i hænde senest 14 dage før mødet = Søndag d. 20.10.2013 – skriv venligst forslagene her på medesiden, så alle kan se dem.

Der er p.t. kun tilmeldt 7 personer = 2 klubber til medemødet, der må være flere der er interesseret i at deltage – tilmeld jeg venlist her på siden, så vi kan få et godt og konstruktivt møde.

Link til spørgeskema: http://www.surveymonkey.com/s/PJQPL5B

Dato: Søndag d. 3 November

Tidspunkt: kl. 10.00 til ?

Sted: Vi har lejet BankNordik´s lokaler i Odense, Vestergade 67, 5000 Odense C, hvor der er plads til 40 deltagere. Vi vil I år ikke kun invitere en repræsentant for hver forening/klub, men åbne op for at alle interesserede kan komme og være med i dialogen (dog er det de stemmeberettigede der bestemmer i sidste ende).

Med hensyn til de stemmeberettigede, har vi p.t. en dialog igang med DSF, mere følger senere når vi har fået dette på plads.

I kan derfor allerede nu godt sætte kryds i kalenderen, såfremt I er interesserede i at deltage – indput til dagsorden modtages meget gerne – enten her på medesiden eller ved at sende til mail til mig på bjbp@sol.dk

Program med dagsorden mv. følger senere.

Deltagerliste:

Bjarne Johansen – Bellinge Medeklub Ulrik Møller – Bellinge Medeklub Jakob Øskov – Bellinge Medeklub John Eiberg – Bellinge Medeklub Alex Schmidt – Bellinge Medeklub Karina Rasmussen – OSK. Stig Thomsen – OSK

Med venlig hilsen Bjarne Johansen

46 replies
 1. superadmin
  superadmin says:

  Jeg vil gerne foreslå at vi forsøger os med en spørgeskema-undersøgelse, for at få inputs fra så mange som muligt, også dem som ikke kan/vil deltage i mødet.

  Jeg synes selv at tendensen går mod mindre, individuelle stævner, a la sommer league, på bekostning af større holdstævner. Senest har vi set at Danehof Cup i Nyborg ikke kunne samle nok deltagere til en gennemførsel.

  Samtidigt synes jeg at der er dukket en del nye navne op på medesiden gennem de sidste par år, og der er det typisk lettere at deltage i et mindre, individuelt stævne. Var det f.eks. en idé at udbrede summer league-konceptet til andre landsdele, f.eks. østjylland, sjælland o.l? En positiv respons i et spørgeskema kunne måske give potentielle arrangører mere blod på tanden.

  Derudover var det måske også interessant at høre om hvor de største problemer ligger for medefiskere. Er det tilgængeligheden af gode fiskevand, adgang til maddiker/orm, for få andre fiskere i ens område o.l. Ikke at det direkte hører under medesektionen, men det er måske rart nok at kende de største udfordringer.

 2. Fossdanmark
  Fossdanmark says:

  Foreslag til mede mødet fra Køge mede team. 
  Vi foreslår at mede sektionens struktur ændres . 
  Det vil ha mange fordele, bandtandet at uddelegere opgaverne og flere lokale aktiviter. 
  En central styring . frk Bjarne og Ulrik . 
  Vi foreslår genvalg til karina og takker for arbejdet med landshold 2013. 
  Under den centrale styring foreslår vi tre lokale sektioner , Sjælland , Fyn og Jylland. 
  De tre lokale sektioner skal bestå af min. 3 personer , og får til opgave at afholde : 
  LU i feeder , to stævner i en weekend hvert år. 
  LU i flåd to stævner i en weekend hvert år. 
  DM kvalifikation hvert år, finde tre hold der skal deltage i DM . 
  DM hvert tredje år. 
  En årlig junior weekend / Camp 
  D M for juniore hvert tredje år. 
  Vi foreslår at senior DM består af 10 hold , 3 hold fra hvert sektion og mesterne fra året før . 
  Hvor de enkelte hold vil fiske kvalifikation er op til holdene selv. 
  Datoen sættes af den centrale mede sektion , til en gang i foråret. 
  Sommer og vinter stævner forsætter som det er nu . 
  Afholdes stadig af klubber og enkelt personer . 
  På Sjælland har sørø stævner året rundt , fantastisk stykke arbejde og tak . 
  På Fyn har Morten nået fantastisk i gang i sommer halvåret, flot arbejde. 
  Om vinteren er der vinter stævner på Fyn og Sønderjylland , fantastisk. 
  I takt med det igen måtte komme gang i fiskeriet i midt og Nordjylland skal det klart også nået op at stå der. 
  Jeg vil benytte denne lejlighed, til at sige tak til alle der har bidraget og hjulpet til i 2013 .
  Mange gode ting er gjort , sagt , givet og afholdt til glæde for andre .
  Jeg vil også gerne sige tak til den flotte modtagelse af Køge mede team , og tak for alle de gaver vi har fået .

 3. Fossdanmark
  Fossdanmark says:

  Jeg foreslår der fiskes , Sjællands mesterskab , fynsk mesterskab og jysk mesterskab.
  Afholdt af den lokale medesektion . Som en kvalifikation til DM .
  Om antallet af hold skal være 10 eller flere hold må afhænge af tiden og egnet fiskevande.
  Som jeg skrev for to år siden syntes jeg et danmarks mesterskab er for de bedste i Danmark , og ikke nået man bare melder sig til for hyggen .
  Jeg er klart tilhænger af hygge , men så syntes jeg vi skal lave en hygge mede Camp .
  En mede fiske festival i en hel uge 😉 for børn og voksne , hygge Medefiskere og konkurrence fiskere.
  Læg nu ikke for meget i det jeg skriver 😉 selv om jeg mener hvert et ord .
  Men nu er det jo ikke mig der bestemmer , så bare rolig 😉
  Det er foreslag og det kan justeres , eller smides væk.

 4. Claus Jakobsen
  Claus Jakobsen says:

  Såfremt man ændrer den måde tingene afvikles på nu, så håber jeg blot at man tager hensyn til at der ikke kan være 30 stævner på et år, som er nødvendigt at deltage i, for at kunne være med… Hvis ikke DM skal tælle med i landsholdsudtagelsen, bør der være endnu en weekend til dette, således at der er noget at fjerne, eller en mulighed for ikke at skulle ligge alt på to bestemte weekender i forhold til arbejde, sygdom, fammilie osv. (jeg er f.eks. forhindret ca. 20 weekender om året pga. vagt så det er ikke bare lige at skulle fiske stævne hver weekend!)…

 5. tokio
  tokio says:

  Jeg er enig med Tim om, at man ikke bør begrænse antallet af de deltagende hold i at deltage. Der er måske ikke mere end 12-15 hold(hvis vi er heldige!) At sige nej til 2-5 hold vil være rigtig træls for de folk, de kunne sagtens være med ellers kunne det føles, som om vi var i gang med at sortere folk – hvis der nu var 25-30 hold, som fiskede om deltagelse, men det er der ikke!! DM bør være for alle! Der skal være plads til de mennesker, som bare deltager og ser det som en oplevelse og til dem som meget seriøst går ind i det med en masse træning osv.

 6. ulrik møller
  ulrik møller says:

  Jeg er enig med Claus Jacobsen , Tim og Rein . Vi har prøvet at skulle have flere stævner , og flere udtagelser og det gik ikke . At DM kun er hver 3 år så tror jeg vi taber flere Fisker ….. På nuværende tidspunkt er der mange flere medefisker på Fyn end de andre steder og det ville sige at kun nogen af dem skulle kunne fiske DM glem det Claus F.
  DM er for alle fisker medlem af DSF og jeg mener at det vores eneste top stævne for hold og det skal vi da have hvert år og så længde at vi ikke er over 15 hold burde der ikke være problemer med at holde det . Jeg har selv fisket 2 div. Men der var vi også 17 til 19 hold der røg de sidste tre hold ud af 1div. Og skulle fiske 2 div to mdr før DM og de tre bedste hold i 2 div . Måtte gerne fiske med i 1 div DM samme år og det gik ok den gang .
  Landshold udtagelsen har vi også prøvet med flere og det gør så at der kommer mindre til alm. Stævner derfor mener
  Jeg at vi skal ikke prøve det igen …… Men den succes vi havde i år med de små sommer stævner var en kanon succes det burde vi få gjort mere ved der var så mange ny fisker med STOR tak Morten jeg håber på at vi kan få mere af dem og det samme med Vinter stævner dem lære vi meget af da det kræver nået at fiske på denne årstid
  Jeg syndes at vi får snakket sammen og hygget ved de mindre stævner og det er positivt for fremtiden og her er det godt for nye at deltage da de kan klare sig der.

 7. Fossdanmark
  Fossdanmark says:

  Jeg kan godt se der er for i mod , mest i mod 😉
  Det kommer ikke helt bag på mig , og har fuld respekt for de argumenter der fremføres.
  Der bliver nævnt nået med at man skal fiske 30 stævner om året , for at være med . Det er vist lige i overkanten.
  Jeg har udtrygt mig forkert hvis man forstår det som om der kun skal være DM hver tredje år ,det er ikke det jeg mener , men hvert år .
  Afholdt af lokal sektionens . Det vil sige at hver sektion skal afholde lokalt mesterskab hvert år og DM hvert tredje år.
  Det er for at få flere lokale stævner , hvor ny fiskere kan prøve kræfter med konkurence, de rutineret må vise flaget for at kunde fiske DM .
  Hvor de forskellige hold vil fiske kvalifikation bestemmer holdene selv, ( tænkt eksempel så kan rød stue sende et hold til Jylland , et til Sjælland og et på Fyn )
  Ang. Landshold udtagelse holder jeg fast i at det ikke høre hjemme til et DM . Feeder fiskeri i gyrstinge sø til et DM kan gi point til landsholds udtagelsen I flåd fiskeri . Det gri ikke meget mening !
  Hvis DM er et hygge stævne , skal jeg ikke prøve at lave om på det, jeg er for hygge mede .
  Men jeg er også for konkurence mede og jeg syntes ikke det skal blandes .
  Tak for den gode tone og de gode argumenter .

 8. timpe
  timpe says:

  You must have the 6 results to take the best 4 scores from. I have discussed this in detail and have not yet had a good answer to the following. 4 matches that are directly aimed at what you want to qualify to fish i.e. feeder or float… the DM you can fish how you want – to do well here you actually need some “water craft” this is very important a factor and shows the better fishermen that can read a situation and fish the correct method. This is important to be part of a national team selection as it gives fishermen who can “read” the situation and be flexible… its ok to fish just one style but it’s just as important to keep a competition in the qualification that shows the fisherman can use his skills unrestricted to get the results.

  Tim

 9. tokio
  tokio says:

  Dem som også var med i 80’erne må kunne huske hvad der skete den gang man snakkede om at dele landet op!
  Antallet af deltagere faldt dramatisk – mig selv inklusive! Gad/gider ikke at spilde tid på at fiske om at kunne være med i “eliten”!
  DM er for alle, som er medlem af DSF. Enten individuel(de allerfleste er dog medlem gennem en klub, som er medlem af DSF!) eller som hold. “Danmark er et lille land”! Det passer sgu. Lige nu må vi arbejde på at få så mange juniorer med i medefiskeri, som vi kan. Gennemsnitsalderen af medefiskere i DK er temmelig høj! Bare kig til konkurrencerne! Så lad’ os samle kræfterne og gøre det til et af hovedmålene i diskussionen – ikke at snakke om at opdele i landsdele. Et punkt til dagsordenen? Måske!

 10. superadmin
  superadmin says:

  Der er kommet et spørgeskema op nu –> http://www.surveymonkey.com/s/PJQPL5B

  Det er lavet af Bjarne og jeg selv, og er nok ikke helt perfekt, men bær over med os 🙂 Formålet med undersøgelsen er at få endnu flere inputs til medesektionen, også fra dem der ikke har tid/lyst til at deltage i medemødet. Jo flere svar, jo lettere er det at vide for medesektionen hvor skoen trykker.

 11. Kærgaard
  Kærgaard says:

  Hej Bjarne

  Du udtrykte tidligere en hvis usikkerhed i forhold til hvem der kan stemme!

  Jeg har meget svært ved at tilmelde mig noget, før jeg ved 100% hvordan mødes vil forløb, og hvem der i sidste ende har indflydelse og dermed stemmeret.

  Casper Kærgaard

 12. Bjarne
  Bjarne says:

  Vi i medesektionen (Karina, Ulrik og undertegnede), har forespurgt DSF om det kunne være en ide, at hvert hold der havde deltaget til enten et junior eller senior DM havde en stemme + hver forening der er medlem af DSF har en stemme = lidt ala tidligere, vi har endnu ikke hørt fra forbundet, men det er det vi arbejder på. Vi håber at ovennævnte bliver vedtaget, således at vi igen kan få flere deltagere med på medemødet og dermed en bedre og mere bred dialog, idet man skal deltage på medemødet for at kunne stemme.

  Mvh – Bjarne

 13. timpe
  timpe says:

  surely you can only vote on that idea on this years meeting and not just change it ? if you just change it you will go against what was done two years ago to Steen from Nyborg — some wanted to change the voting but it was instructed that we could only vote on the change for implementing the following year.
  you cant do that back then and then simply do the opposite this year – it must be voted on.

  Tim

 14. timpe
  timpe says:

  if you do what you suggest there will be basically two clubs that can decide what ever they want – OSK would have something like 6 votes — it would mean the rest of us having to club together to over vote anything OSK want passed..

  going seriously backwards in my view.

  Tim

 15. Bjarne
  Bjarne says:

  alt hvad timpe skriver. Blev der på medemødet i 2012 stemt om, at der kun skulle være en stemme pr. klub ? Eller var det DSF der bad om at få dette indført ?. En ting jeg kan huske, det var at vi ikke var så mange på medemødet sidste år. Det jeg ønsker er bare alt der kommer nogle flere deltagere på medemødet eller alternativ, at medefiskerene besvare spørgeskemaet, så os der gerne vil gøre et ekstra stykke frivilligt arbejde med at planlægge og arrangere arbejder i den rigtige retning. Jeg har netop idag fået at vide at Jakob Sørensen fra Sportsfiskeren også vil komme og holde et indlæg på medemødet.

  Bjarne Johansen

 16. timpe
  timpe says:

  Kunne vi:
  1) Vælge 6 personer til at repræsentere Danmark, 2 fra hver region.
  2) holde et årlig møde med alle medlemmer, hvor medlemmerne har mulighed for at sige deres mening
  3) efter mødet kan de 6 personer (seks stemmer) så diskutere og beslutte, hvad de ser som det bedste for sporten.

  Dette er for mig mere fair end 1) én stemme pr klub eller 2) stemmer pr hold i DM + klub stemme.

  Jeg føler, at dette vil bidrage til at fjerne al politikken og hjælpe med at skubbe tingene fremad på en struktureret og fair måde.

  Tim

 17. Stoltze
  Stoltze says:

  Dit forslag flugter nogenlunde med strukturen i fluefiskesektionen under DSF. Den har til tider fungeret rigtig godt og har haft et budget så sektionena medlemmer har haft mulighed for at mødes fysisk et par gange årligt. Konstruktionen er dog meget afhængig af nogle få ildsjæle – det forekommer mig dog, at det ikke vil være noget problem at finde sådan nogle indenfor medefiskeriet. Man(!) kan overveje hvordan sådan et udvalg skal bemandes. Her vil Medemødet nok være det rette forum.

 18. Ole brasen
  Ole brasen says:

  Overtræder man det gældne regelsæt der er vedtaget vedrørrende Dm i medefiskeri og landsholdsudtagelse . Bør konsekvensen være , er man 10 i sektionen bliver man nr 11 . Svarende til tomt net. . Det vil sige ingen hjælp under konkurrencen.

 19. Jakob
  Jakob says:

  Hej Ole.

  Jeg er helt enig med dig i, at ingen skal have hjælp, udover det der står i reglerne. Tænker mere om hvem der skal tage beslutningen, for hvis det nu er mig, der hjælper en af vores fiskerfor meget, og vi står for DM.
  Tænker protesten på den måde ikke ville blive behandle korrekt, måske det var medeudvalget, som skulle behandle protesten og ikke arrangøren. Det er bare en tanke.

  Med venlig hilsen

  Jakob 🙂

 20. Ole brasen
  Ole brasen says:

  Hvis der er vedtaget et regelsæt for hvordan et dm i mede eller en landsholdsudtagelse skal foregå, så må det være op til hver enkelt medefisker som deltager at få læst regel sættet. Bryder man reglerne så må man tage kosekvensen . Den hjælp man kan få under en konkurrence kan kun forgå fra ens holdkaptajn , og det skal foregå mundligt. Pt om medeudvalget skal det sidste ord i en indgivet protest ( det er da en muglighed ) Men hvis der er vedtaget et regelsæt så skal det overholdes sådan er det i alle sportsgrene.

 21. Bjarne
  Bjarne says:

  Jeg har desværre ikke mulighed for at redigere i ovennævnte tekst, men der er nu tilmeldt 19 deltagere fra følgende 6 klubber: Bellinge Medeklub, O.S.K., Nyborg, Sportsfiskerforeningen Vidå, Sorø og Køge. Er der flere der har tid og lyst til at deltage kan I nå det endnu, men giv gerne besked senest på Lørdag d. 26.10.2013 m.h.t. forplejning mv.

  Følgende punkter fra medemødet 2012 mangler at bliver indført i de nuværende mederegler !!

  1.3 Antallet af stemmer til medemødet – se link som Rikard henviser til (oprindelig indlagt 02.10.2012) – der er en stemme pr. forening og såfremt det ikke er formanden selv der møder op til mødet skal der kunne fremvises en skriftlig fuldmagt fra formanden.

  1.9 På medemødet vælges 3 personer til at varetage medesektionens opgaver: 1) En DSF koordinator, der varetager kontakten til og fra DSF, opdatere medereglerne, laver budget og holder styr på økonomien i sektionen samt ansøger om medaljer til junior og senior DM. 2) En landsholdskoordinator, der holder styr på stillingen i landsholdsudtagelsen og modtager penge fra landsholdspasset, holder de danske fiskere ajour med ændringer i de internationale mederegler mv. 3) En stævnekoordinator, der indhenter og videregiver info om Danske og evt. udenlandske stævner på medesiden mv.

  3.17 Lodtrækning skal påbegyndes seneste 2 timer før konkurrencens start og slutte mindst 1½ time før starttidspunkt. Deltagerne og deres grej må ikke rører vandet på konkurrence strækningen før 2 timer før fiskeriet begynder. Dog må foder gerne fugtes med vand hentet udenfor konkurrencestrækningen.

  4.6 Der fiskes 6 kvalifikationsstævner, hvoraf de 4 bedste resultater tæller med såvel for juniorer og seniorer. Kvalifikationsstævnerne vil være fordelt således:
  ii. Senior DM i anden eller tredje weekend i August og Junior DM i anden eller tredje weekend i September.
  iii. 2 kvalifikationsstævner i Frit Flådfiskeri á 4 timer og 2 kvalifikationsstævner i Feederfiskeri á 5 timer. Ved disse kvalifikationsstævner vil de internationale Fips regler være gældende.
  iv. Hver weekend tæller som 2 kvalifikationsstævner og det er muligt kun at deltage den ene dag.
  v. Sted og tidspunkt for de 4 kvalifikationsstævner:
  1. Frit flåd fiskeri Vest for Storebælt 1 eller 2 weekend i Maj.
  2. Feeder fiskeri Øst for Storebælt 3 eller 4 weekend i Maj.
  3. Frit flåd fiskeri Øst for Storebælt sidste weekend i Juni, med mindre det falder sammen med EM og et Danske hold skal afsted.
  4. Feeder fiskeri Vest for Storebælt 14 dage efter Senior DM.

  Med venlig hilsen

  Bjarne Johansen

 22. Bjarne
  Bjarne says:

  Nyt punkt mellem 2.17 og 2.18. Indvejningen skal foregå således, at fiskene behandles varsomt og uden at de kommer i kontakt med jorden, til dette formål skal der bruges en vejemåtte under keepnet og vejenet og endvidere skal indvejningen forgår så tæt på vandet som muligt.

  Ændring af pkt. 3.9. For at være konkurrenceberettiget ved DM skal konkurrencegebyret være indbetalt og oplysninger om navn og medlemsnummer i DSF på deltagere og reserver, suppleret med fødselsdatoer for deltagere i junior DM være fremsendt til stævneledelsen senest 3 uger før stævnets afholdelse. Ændringer på holdet skal anmeldes senest ved indskrivningen på konkurrencestedet. Kun anvendte reserver må anvendes.

  Pkt. 3.14 slettes – idet tingene nu står beskrevet i pkt. 3.1

  Ændring af punkt 3.23 Klager/protest skal indgives til medesektionen senest 4 timer efter slutsignalet på første dagen, på anden dagen er sidst frist for indgivelse af klager/protest i forbindelse med indvejningen til vejeteamet, der straks skal underrette medesektionen.

  Tilføjelse til punkt 3.24. Diskvalificeres betyder at vedkommende fisker, der er indgiver klager over og som godkendes får maks point +1.

  Ændring af pkt 4.8. Gebyr for deltagelse i landsholdsudtagelsen sker via indløsning af et landsholdspas. Passet koster kr. 200,- for senior og kr. 100,- for juniorer. Det vil evt. være et gebyr til fiskekort + evt. et gebyr optil kr. 50,- pr. deltager til betaling af udgifter i forbindelse med afholdelse af arrangementerne. Der skal indløses et særskilt pas for at kunne deltage i udtagelsen til feeder-vm.

  Ændring af pkt 4.16. Senest 3 uger efter at Fips har fastlagt/medesekionen via medesiden har orienteret om, hvor de næste EM og VM´er vil foregå skal deltagerne der ønsker at deltage skiftligt afgive sine ønsker med 1-2 og 3 prioritet til medesektionens landholdskontaktperson. Holdene sammensættes udfra at flest mulige kan få opfyldt deres 1 prioritet. Såfremt det ikke er muligt at sende 3 hold afsted, har fiskerne der ligger bedre i landsholdsudtagelsen og som ikke kommer afsted p.g.a. manglende tilmelding til deres prioriteter – mulighed for at overtage pladserne på det hold der kommer afsted ved at skubbe dårligere placerede fisker af holdene (vi stiller med stærkeste mulige hold).

  Pkt. 4.18 slettes – idet det ikke er up to date.

  Til under evt.

  Drøfte medefiskeri og etik (dyrvelfærd), hvordan sikre vi os, at vi stadig kan få lov til at medefisker i Danmark.
  Ide til http://www.medesiden.dk

  At medekalenderen får en pendant på engelsk, evt. At der på medesiden implementeres en “oversæt m google” til engelsk og tysk efter hver artikel. Mon der er noget Rikard kan og vil samt er det teknisk muligt ?

  Med venlig hilsen
  Bjarne Johansen – Bellinge Medeklub

 23. Bo P.
  Bo P. says:

  § 4.6 stk.2

  Nuværende tekst:
  Senior DM i anden eller tredje weekend i August og Junior DM i anden eller tredje weekend i September.

  Ændres til:
  Dato for senior og junior DM besluttes på Medemødet, dog således at det ikke kollidere med EM og VM.

  Begrundelse:
  Ved ikke at låse os fast på en bestemt dato/årstid, kan vi åbne op for langt flere vande. Vi fisker når forholdene er bedst (flest fisk, ingen tilgroede vande/dækket af grøde). Mange vande er ikke egnede i aug./sep,. men fisker rigtigt godt forår/efterår, disse vande kunne måske give et nyt pust til DM.
  Eks: Lammefjordskanalerne er måske Danmarks mest lige medevand, og jeg elsker at fiske der, men er det ikke på tide at prøve noget nyt på Sjælland og ligeså i Jylland.
  DM´erne skal selvfølgelig placeres, så der tages højde for “gamle” traditionsstævner og internationale konkurrencer (EM og VM).
  Ligesom der er tale om at flytte fodbold VM fra sommer til vinter, er det måske også tid til nytænkning omkring vores eget DM (her mener jeg ikke at flytte til vinter, dog bare et brud på traditionerne).
  Vælger Medemødet et fiskevand der fisker godt i aug./sep., er den gamle dato stadig fornuftig.
  Er der nogle klubber der stadigvæk fisker for at komme på holdet, er jeg sikker på at de finder en fornuftig løsning, hvis DM bliver i foråret.

  Bo P. (Team Sorø)

 24. Fossdanmark
  Fossdanmark says:

  Ang. Dato for DM . Vi er enige med Team Sorø .
  Ellers er vi enige med resten af hvad Bjarne har skrevet.
  Og genvalg til Karina , Bjarne og Ulrik 🙂 Og et stort tak for jeres indsats i år.
  Vi ser dog gerne hvis et DM frk. Ligger i strandsøerne eller ligende hvor feeder er en stor del af fiskeriet , at DM ikke er en del af LU i flåd.

 25. Fossdanmark
  Fossdanmark says:

  Kort og godt DM er DM og LU er LU . Og ja så er det tre weekenden der skal bruges.
  Det skal heller ikke være en hemlighed at jeg ser Vidåen , Gudenåen og lammefjorden som de bedste steder til LU i flåd. Jeg bruger gerne to ugers ferie og nogle bro penge for at fiske to gange LU i Jylland .
  Men lad os se hvad vi kan finde ud af til mede mødet.

 26. TK
  TK says:

  Hej !

  Grunden til at DM tæller med til LU, er at den gang vi planlage LU, var at vi skulle blive bedre til TaP, da de fleste WM’er er fisket med TaP, og så skulle DM dække de andre former for vort fiskeri, og der blev ikke afviklet noget form for feederfiskeri.
  Så DM skal selvfølige være ” frit ”

 27. Struck
  Struck says:

  En anden observation er, at dem der fisker godt til LU, ret tit klarer sig godt til DM også…

  Og selvom du laver to 1’ere til DM og får 200 point til LU, skal du stadig have to andre gode resultater med i posen…
  End ikke her, er du sikker på at kunne komme på holdet…

  Jeg var også tidligere af den holdning, at LU og DM intet har med hinanden at gøre men de har endnu ikke vist sig at være noget problem.

  Og omvendt.
  Hvis man laver et godt resultat til DM, synes jeg næsten det fortjener en fordel. Der har du jo slået endnu flere fiskere end til LU og til et DM, forestiller jeg mig, at hver enkel deltager ligger en del mere forberedelse.

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.