Fyraftenstur

Så blev det til en kort fyraftenstur i Langesø på Fyn, jeg ville gerne ud at lufte feeder stangen, inden turen går til Sverige næste weekend. Jeg satte mig i øst enden af søen, ved bådhuset, hvor jeg har haft fint fiskeri før og det er nemt at parkere bilen lige bagved pladsen. Søen er næsten 1 meter under normal vandstand, fordi at de har haft sænket vandstanden, for at lave bådhavnen og det tager noget tid at fylde søen med regnvand igen.

Jeg valgte at prøve kræfter med lang distance feeder fiskeri, så jeg clipsede distancen op på 50 meter, påmonterede en 30 gr bullet feeder. Jeg tog et par prøvekast, for at få en fornemmelse af hvor meget kraft der skulle til, får at få feederen ud på de 50 meter.

Foderet idag bestod af 2 kg VDE Record Silber og 1 Kg VDE Supercup, tilsat majs og pinkies. Jeg startede stille og roligt ud med at kaste feederen ud 10 gange, for at få foderet lidt op og derefter kastede jeg om hver 5 min, får at fortsat få lidt foder derud. Der gik lidt over en halv time, før at jeg fik det første hug, som viser sig at være en fin skalle på 300 gr.

Fiskeriet fortsætter stille og roligt de næste 2 timer, jeg fangede blandet med skaller og brasen. Den største brasen var omkring 1,1 kg og jeg endte på 7 kg fisk alt i alt. Jeg var glad for at få prøvet fiskeri på 50 meter distancen, da det ikke er helt nemt at ramme præcist hver gang, men det blev bedre i løbet af de 2,5 time.

Billeder kommer der ingen af, da selvudløser billeder ikke altid er lige godt. He He.

1 svar
 1. Fossdanmark
  Fossdanmark says:

  Dejligt at høre fra blå stue . Der har været stille længe , jeg havde håbet på lidt mere fra WM / klub tur 😉
  Men jeg er glad og tilfreds med hvad jeg har fået i dag . Jeg må justere mine forventninger .
  Så Simon har været ude at kaste langt i dag , 50 m Det er langt 😉 Det kunde være et delmål for mig næste år 🙂
  Det må være lidt af en omveldtning fra WM , med ler og jokers , små flåd og mikro kroge og så fuld tyr med feeder 🙂
  God tur til sverige.

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.