Efterårstur i den lokale

    NY
  • 0
  • 1

Der efterhånden 100 år og en dag siden, at jeg sidst har lagt en fangstrapport op, så hermed en lille beretning.
Jeg valgte denne flotte søndag og tage et smut i den lokale(pinsesøen), vejret var perfekt dvs. ingen regn og en del sol.
Jeg havde pakket let, som jeg for det meste gør, da jeg ikke ser nogle grund til at slæbe for meget med, så havde kun medbragt boksen+sidebord, net, fangstnet foder og en enkelt 6.m pool.
Rigget jeg brugte idag var lidt kraftigere end normalt, da planen var at løfte de fleste fisk ind, så jeg valgte 0.16 hovedline på monteret et 2.gr stillwater blue og et 0.14 forfang med en str.14 rød kamasan, jeg havde blandet 1 kg foder som var en blanding af 50/50 fint brasen/skalle foder farvet mørkebrunt.
kl.14.30 efter 10.min til rigning begyndte jeg at fiske, der var fisk efter få sek. en lille fin skimmer, som blev efter fulgt af endnu en, fik en 5 stykker det første kvarter og så døde det ellers helt ud, fik 10 skaller den næste time, så sad lidt og overvejede om jeg skulle pakke igen.
Men der begyndte dog heldigvis og ske lidt på pladsen, der var ihvertfald god aktivitet med en del bobler fra fisk der rodede rundt, og for at undgå skallerne skiftede jeg fra madikker til udelukkede at fiske med majs, så de sidste 2 timer havde jeg et nogenlunde stabilt fiskeri med skimmers fra 100.gr til de største på en 7-800.gr, fik også en enkelt karusse på 1,3 kg.
Efter 4 tmer pakkede jeg sammen og der var kommet godt med fisk i rusen det blev til 41 skimmers, 10-15 skaller samt karussen, den samlede vægt blev 11,15.kg

billede 2 er fra en af de bedre ture jeg havde for 1.mdr tid siden i samme sø, hvor jeg fik 67 skimmers med en samlet vægt på 16,6 kg på lidt over 3 timers fiskeri, fiskede takeapart, kun med majs som agn og brasen foder. Dagen efter præsterede jeg så at smide 2 karper på samme plads, den ene havde jeg på en 6-7 min så det var en af søens bedre fisk surt.

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.