På søndagstur med Joakim

    NY
  • 0

På søndagstur med Joakim

Jeg havde aftalt en fisketur med Joakim, hvor vi skulle mødes ved en af hans lokale søer. Jeg skal lige love for, at han kendte søen godt, for jeg fik bank, så slut med gode råd herfra 🙂 Vi skulle mødes kl. 11, jeg kom desværre for sent, men jeg snakkede med Joakim under vejs, og vi aftalte, at han bare skulle pakke ud.

Da jeg ankom, var han færdig med grejet, hjalp dog lige med fodret.

Jeg pakkede hurtig ud, så vi kunne komme i gang. Joakim lagde ud med en 6 m og fodrede med nogle gode kugler som gik direkte til bunden. Det var også hans brasenplads, herefter lavede han en skalle plads på 4 m pole.

Jeg selv fodrede med mit cuppingkit, med mindre kugler på 13 m, forsatte med den fodring, resten af dagen. Vi havde ganske få maddiker – lidt orm og rigeligt majs. Jeg fik aldrig gang i den, det gjorde Joakim, som lyn hurtigt fik en 700 gr. brasen. Han forsatte med den samme fodring, fik en mere, mens jeg bare kiggede. Han fangede også skaller på 4 meter.

Jeg fik en lektion den dag, men vi skal ud at fiske på onsdag, og der håber jeg på en revanche. Vil lige nævne, at Joakim fangede 1,7 kg og jeg selv 200 gr. Det var i øvrigt en meget lav vandet sø, tror Joakim havde 60 cm vand og jeg selv 40 cm.

Med ven lig hilsen

Jakob 🙂 

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.