4 th round of winter league

4 th round of winter league,,,,,,,,, meeting time 08.00 for breakfast 30kr.
Draw 08,30 we fish from 10,00 til 14.00 if the weather is ok if not then we can fish 3 hours,,,, decided on the day,,,,, max Places is 11 so closed after 11 entrants are found if i can find someone to grill some hotdogs we can have them after the match ,,,sponsored by the Esbjerg boys … mvh Mark

15 replies
 1. mark r
  mark r says:

  Hej drenge Vejrudsigt, der gælder til søndag morgen, udsendt kl. 10.00

  Skyet og stort set tørt. Temp. mellem 7 og 9 grader og frisk vind til kuling omkring sydvest. I aften kommer der regn med frisk vind til kuling fra syd og sydvest. I løbet af natten opklaring vestfra med enkelte byger og det bliver blæsende med hård vind til hård kuling fra sydvest, ved Vestkysten en overgang op til stormende kuling med vindstød af storm eller af stærk storm. Temp. mellem 5 og 8 grader .

  vejret ser ikke for godt ud,,,shal we still fish???? eller hvad

 2. mark r
  mark r says:

  I have decided to move this round because of the weather forcast there are a lot of trees where we are fishing and i think safety should come first.I
  I hope everyone can make the new date God Jul og Godt Nytår

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.