Morgen til aften x2

    NY
  • 0
  • 1
  • 2

Karpe tur:

Tirsdag til onsdag overnattende Nicolai og jeg i en karpe sø på Sydfyn vi fangede desværre ingen karper på bidmelderene vi havde ude, men jeg havde også en match stang med, jeg fik 15 karper på den med den største på 1,2 kg. Vi havde 2 runs, tirsdag kl 12.30 og onsdag kl 13.00 så det var næsten samme tidspunkt de to dage 😉

Karpe mede tur:

Idag fredag tog jeg afsted til søen igen på cykel lige da solen stod op, jeg ankom til søen kl 8.30. Da jeg kom ned til søen var der fyldt med bobler på de pladser vi havde fodret op tirsdag/onsdag det var helt vildt! Så jeg fiskede feeder på en af “karpepladserne” hvor jeg efter en time fangede en skælkarpe på 500 g. Så kastede jeg ud igen og lige da jeg havde lagt stangen i bidmelderen kommer det vildeste run! Men den er kun på kort og da jeg for feederen ind er der ikke noget forfang på mere 🙁 så det var en stor fisk jeg fisker helt til kl 5.
23 fisk: 14 skælkarper, 6 spejlkarper og 3 små karusser 😀

3 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.